GONGBAD - "Happiness has arrived!"

Lykken har kommet, er et symbol som tradisjonelt trykkes på gonger, og ikke uten grunn.

Hva er et gongbad?

Et Gongbad er en konsert, meditasjon, avspenning og terapi. Alt på en gang!

Under gongbadet ligger eller sitter du på en deilig ullmatte og tar imot de helende vibrasjonene fra dette hellige instrumentet. Lydvibrasjonene fra Gongen har evne til å rense deg for stress og spenninger. Gongen lager lyder de fleste av oss ikke har hørt maken til før, og disse lydene overgår hjernens kapasitet til å finne logikk i lyden, og ”tvinger” deg dermed til å slappe av å gi deg hen til lyden.

Et gongbad oppleves av de aller fleste som en vakker og meditativ reise. Hvis du vanligvis sliter med å slappe av, kan vibrasjonene fra gongen være til stor hjelp, og det er heller ikke umulig at du sovner under gongbadet. På tross av at lyden kan bli ganske ”stor”.

Lydmassasjen som gongen gir, virker helt ned på cellenivå i kroppen, og bidrar på den måten til å løse opp blokkeringer og fysiske spenninger i kroppen, og også til å gi slipp på mental og emosjonell bagasje.

Etterpå vil du kunne oppleve effekten på kropp og sinn som etter en god yogapraksis. Du føler deg renset og lett, for ikke å si rent lykkelig. Denne effekten kan i beste fall vare i flere dager etterpå.

Du vil først bli guidet gjennom pust og noen enkle yogaøvelser for at du skal lande, og for å få energiene til å flyte i kroppen. Deretter kommer en lang hvile som veksler mellom gongspilling og stillhet. Før du varsomt vil bli vekket opp igjen av myke koshiklokker.

Hjertelig velkommen skal du være!

Sted: Forandringsrommet, Fossen 20 i Møllebyen i Moss

Investering: Kr 333,- for gongbad på 90 minutter. 

Det går også an å bestille en individuell time til gongterapi.

Gongmester og gongterapeut: Renée Jakobsen

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.