Praksiser / healing tools

Her er tilbudene til deg som vil ha følge på veien, og tilgang til meg som din veileder. Enten du velger å bli med i Forandringsrommet online, men over 150 gode praksiser av yoga, meditasjon mm. Eller du vil inn i den vidunderlige verden av eteriske oljer og kostholdtilskudd som virkelig gjør en forskjell. 

Les videre for å kjenne etter hva som snakker mest til deg akkurat nå. Håper jeg ser deg på innsiden i min verden og at vi kan slå følge på denne transformerende reisen. 

Forandringsrommet online portal

Lavterskeltilbud for å komme i gang med gode praksiser og gi deg selv et løft i hverdagen. Umiddelbar tilgang til rundt 150 yoga- og meditasjonsvideoer. Mykt, styrkende, korte og lange praksiser. Her kan du hente helse, livskraft, glede, håp, stressreduksjon, indre ro, energi, og samhold. Du får en hjemmebase du kan komme til når du trenger støtte og hjelp fra meg og gruppa. Du finner også bonusmateriale som omhandler mental og emosjonell helse. Jeg er holder livesendinger 2 til 4 ganger i måneden og er tilgjengelig som din veileder i vår Facebook- gruppe. Forskning viser at 5 minutter om dagen for deg kan endre ditt liv. Når du ivaretar deg selv, og har det bra på innsiden så vil det også gjenspeile seg i ditt ytre liv ❤️

LES MER OM PORTALEN

Hørt om det nye kosttilskuddet for metabolsk helse som virkelig gjør en forskjell..?

MetaPWR påvirker energi, klarhet, søvn, styrke, ledd og bindevev, hjernen, nervesystem, humør, treningsutbytte, fordøyelse, syn, cravings, kan gi vektreduksjon, og påvirker også linjene i huden og styrker hår og negler. Helse og skjønnhet innenifra og ut.

Lær mer om MetaPWR  og metabolsk helse med meg i på Zoom 21. septembert kl 1900 (ca en time) eller ta kontakt på epost hvis du vil jeg skal ringe deg. 

LES MER OM METAPWR

Eteriske oljer

Har du ennå igjen og oppdage eteriske oljer, og hvordan disse små magiske hjelperne kan løfte dagene dine og skifte deg til nye vibrasjoner? De hjelper deg å rense ut gruff, og de fungere som et husapotek - hvor du kan få umiddelbar lindring fra utfordringer som oppstår i ethvert hjem. De hjelper deg også å forelske deg i din transformasjonsprosess, sånn at du lettere kan ha det bra uansett hva du går igjennom i livet ditt. 

Send meg en epost for å få info om neste møte, eller hvis du vil jeg skal kontakte deg på telefon. 

Close

50% Ferdig

Registrer deg så når jeg deg

Ved å legge igjen navn og epost samtykker du i å motta ukentlig inspirasjon fra matta di og sporadiske oppdateringer om våre tilbud. Du kan når som helst melde deg av ved å trykke avmelding.