Klassisk Hatha Yoga

Kurs med oppstart i uke 1 - 11 ganger til og med uke 12.
Jippi! Nå kommer denne populære klassen til Moss!
En time med høyere intensitetsnivå, for deg som har gjort klassiske yogaformer før. 

Klassisk Hatha Yoga - for øvede - mandager fra kl 1800 - 1915

‼️Påmelding foreløbig stengt - send E-post til [email protected] hvis du ønsker å gå på kurset‼️

Yogaklassen er fysisk utfordrende og starter med solhilsen seriene. Opparbeidet varme og økt blodsirkulasjon, opprettholdes med flere stående asana (øvelser), som gir deg styrke, fleksibilitet, balanse, fokus og tilfredshet. Hoveddelen vektlegger å åpne hoftene, bevisstgjøre bekkenets og korsryggens mobilitet og samarbeid. Videre roer vi ned med sittende og liggende øvelser. Vi implementerer også inversjoner (opp-ned -øvelser).

Mandag fra kl 1800 til kl 1915 - øvet

PÅMELDING PÅMELDING - 2 avdrag

Om Camilla Augusta

Camilla Augusta har sin bakgrunn fra sang, dans og teater i Oslo og London. Veien til yoga var kort, og underveis i skuespiller-tilværelsen ble hun spurt om å undervise. Dette ga så sterk gjenklang at hun begynte å jobbe mer som yogainstruktør enn skuespiller. En fascinasjon for østens livsvisdom har hun alltid hatt og i 1998 begynte Camilla med ACEM meditasjon. Hun har sin sertifisering fra Nosara Yoga Institute i Costa Rica. Både for eqenpraksis og for å utvikle seg som lærer, har hun mange tilleggs-kurs og workshops i bagasjen. Hun underviser for både barn og voksne. Camilla sine klasser har en betryggende ro over seg, og samtidig med humor og lek. Bare å nyte. Det er så fint å ha henne i Forandringsrommet.

Kom hjem til deg selv og spill hovedrollen i eget liv

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.