Et rent velvære-studio midt i smørøyet 👌

Bli med og løft din helse, glede og livskraft til en nytt nivå. Vi starter opp livesendinger på zoom i uke 6 og flytter over til salen så snart det er mulig 🙏🏼
(Kurspause i uke 8)

6 ukers kursperiode:
Sal eller Zoom - fra uke 6

Vi satser på sal men timene blir erstattet med liveundervisning på zoom i eventuelle stengte uker. Du vil i kursperioden ha tilgang til en haug med tidligere praksiser i en Facebook-gruppe sånn at du kan praktisere så mye du vil og når du vil. I flere forskjellige yogastiler. Når du melder deg på er du innforstått med at enkelte timer vil bli fra Zoom hjemme i din egen stue.

Nå trenger vi yoga som aldri før 🙏🏼

Gjør dagene dine gode med myk eller dynamisk yoga, alt etter hva du trenger mest akkurat nå.

Styrk ditt immunforsvar og bli mykere, gladere, gi slipp på frykt og skap bevissthet og styrke i stedet.

Her og nå kan du ha det bra ❤️

Yoga har grepet inn livene til oss yogadamene i Forandringsrommet. Derfor syns vi det er så fantastisk å få dele yogagaven med deg. 

Myk YinYoga for bindevevet 🌍

Yinyoga er en rolig yogapraksis der vi blir i stillingene over tid, 1-5 minutter. Det er hovedsaklig sittende og liggende øvelser. Yinyoga skaper flyt gjennom kroppens bindevev og energibaner, økt bevegelighet samt mobilisering i ledd og ligamenter. Når vi er i stillingene lenge åpner det for refleksjon, ettertanke og oppmerksomt nærvær. Vi kan lære å se våre handlingsmønstre med nye briller. Vi tillater oss å akseptere der vi er i øyeblikket og lytter dypere til kroppen.

Mandag fra kl 1930 til kl 2100 - for alle

Påmelding kurs i YinYoga

Core Strength Vinyasa - dynamisk yoga 💪🏼

CSV yoga er en dynamisk yogaform, med fokus på å bevege seg på en sunn og organisk måte, og bygge styrke i kjernen. Du blir svett, du bygger styrke og fleksibilitet i deilige flytbevegelser, og vi har det kjempegøy! Livesendingene som starter opp er for alle nivå.

Tirsdag fra kl 1900 til kl 2030 - alle nivå

Påmelding kurs i CSV Yoga
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.