Core Strength Vinyasa

Kurs i CSV Yoga - oppstart i uke 34 - 9 ganger utover høsten
CSV Yoga er en dynamisk yogaform med fokus på å bevege seg på en sunn og organisk måte, hvor du tar hensyn til din kropp. Du blir svett og du bygger stryke og fleksibilitet i deilige flytbevegelser.

LES MER OM CSV YOGA

Nivå 1/2 - torsdag kl 1800 - 1915

Vi jobber med fysiske øvelser, pust, avspenning og noe meditasjon. Vi starter med enkle øvelser og steg for steg bygger vi opp styrke og fleksibilitet. Det er mye fokus rundt begreper som grunning, pust og kjerne. Du lærer å bruke din dype kjernemuskulatur når du beveger deg. Dette hjelper deg til å bygge styrke raskere, og å unngå skade når du gjør det.

PÅMELDING PÅMELDING 2 BETALINGER

CSV m/HIIT - torsdag kl 1930 - 2030

Passer for alle. Dette er en kortere og mer intens time med innlagt intervalltrening (High Intensity Intervall Training). Her får du pulsen skikkelig opp, og fremdeles har vi fokus på å bevege oss på en sunn og ikke belastende måte. Cirka 20 minutter av timen er med høy intensitet, og deretter følger tøying/restorative øvelser og til slutt Savasana (hvile).

Bildet viser Sadie Nardini - CSV Yoga dronninga.

PÅMELDING

Nivå 2/3 - tirsdager kl 1900 - 2030

For deg som har gått ett eller flere nybegynnerkurs i CSV Yoga, eller du som har praktisert annen type yoga og ønsker å prøve en ny stil. Vi repeterer noen av prinsippene, vi fortsetter å bygge styrke og fleksibilitet, vi jobber med pust og kjernemuskulatur, samtidig som vi fordyper oss, og utfordrer litt mer på styrke og i enkelte øvelser. Det blir en organisk prosess basert på hvor gruppa er.

PÅMELDING PÅMELDING 2 BETALINGER

Kom hjem til deg selv og spill hovedrollen i eget liv

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.