💎 KLARHET 💎

Hvordan bevege seg fra kaos til klarhet. Les nedenunder hvordan vi skal jobbe i YogaUniverset i november for å kultivere klarhet:

Det koster ingenting å prøve!

Meld deg inn og prøv gratis i 14 dager
Les mer om YogaUniverset

Tema for november: Klarhet 💎

November har kommet på oss - ta med deg de gode praksisene!

Når vi er midt i endringsprosesser kan forvirring og kaos oppstå, og klarheten kan virke milevis unna.. Klare tanker, klarhet i hva du skal og hvor. Den gode følelsen av å være helt på plass og sentrert i deg selv med en klar retning for dagen og for livet ditt..

Vi kan argumentere for at klarheten kommer når den er klar 😜 Noen ganger er det sånn, ting må få lov til å bake lenge nok, før den indre vitenen trer frem.. svarene krystalliserer seg langsomt. I «devine timing». Andre ganger kan klarheten komme brått og i blaff - som gjennom en aha-opplevelse på yogamatta - når du har rensa ut gruffet som dekker over klarheten..

Det finnes definitivt gode praksiser for å kultivere klarhet. Hvis vi tenker på kognitiv klarhet så kan vi jobbe med de øvre chakraene, vi kan passe på å få blod til hjernen, vi kan skifte perspektiv (være opp ned), vi kan passe på å få nok hvile og god søvn. Stillhet, og det å bli lenge i stillinger kan kultivere klarhet. Å skrive journal. Å dykke ned i dype tanker. Å lytte inn til det indre guiding-systemet. Å slippe stress. Å være tålmodig. Å gi slipp på programmeringer. Pusteteknikker. Kalde bad. Det er mye vi kan gjøre for å kultivere klarhet..

Noe av det som tar oss bort fra klarheten er evinnelige distraksjoner og støy utenfra i form av skjermer og duppeditter. Dette forverrer hjernetåka og gjør det vanskelig å lytte inn. Da er det programmeringene våre som opererer. Autopiloten.

Når du er pålogget deg selv - kan du kjenne hva som gir energi og hva som tar energi. Du vet hva som er bra for deg og hva som ikke er bra for deg. Da vet du hvor du skal.

For meg har yoga vært mye av veien til å bli bevisst og virkelig lære å lytte til den indre guidingen. Du finner ikke klarhet uten å lytte inn. Jeg har hatt utallige aha-opplevelser på yogamatta, utallige renser og følelsesforøsninger - hvor klarheten kommer etterpå. Eller sittet i meditasjon og kommet i kontakt med dyp indre resonans. Dette er det ene laget - å være klar og finne sannheten i deg. Etter det kommer jobben med å lære å stole på din sannhet og bringe den ut i verden…

Nylig lærte jeg på et nytt nivå hvordan utmattelse og høysensitivitet kan være fantastiske gaver til å finne klarhet og leve sannere. Det kan vi snakke om hvis du vil.

---------------------

I november har jeg valgt praksiser for livesendinger med tanke på å kultivere klarhet. Det gjør vi med å lytte inn til vår indre guiding, og ved å jobbe med de øvre chakraene. Jordinga og tilstedeværelsen kommer alltid først, og er viktig å ha med seg når vi kobler oss på øvre chakraer også.

Noter tidene i kalenderen din med det samme så er det lettere for deg å møte opp :)

Livesendinger i november:

Uke 44: Fredag 4. november kl 1100 - 1145 - Kundalini Kriya for intuisjon
Uke 45: Tirsdag 8. kl 1800 - 1840 - Vi snakker om klarhet og tester ut forskjellige inversjoner (opp ned - trenger ikke stå på hodet eller henda for dette) Har du noe du vil vi skal drøfte så bruk gjerne denne sendingen til det. Eller skriv i FB-gruppa.
Uke 46: Tirsdag 15. kl 2030 - 2115 - Yin for stillhet - (med affirmasjoner)
Uke 47: Søndag 27. kl 1830 - 1850 Månedens meditasjon - Kirtan Kriya - eller guidet...

Da håper jeg vi snart ses på Zoom - og at vi sammen kan kultivere klarhet.

Renée ❤️