✨Remembrance✨

Yoga og gong retreat på Nord-Kypros fra 29. april til 6. mai 2023. Husk hvem du er og kom tilbake til kilden i deg. Gi slipp på programmeringer og nyt livet. Gi deg selv en kick-start på sommeren med et løft og en god rens i herlige omgivelser sammen med fine folk.

3 ledige plasser - PÅMELDING ✨✨✨ FRIST 26. MARS❣️❣️

Her kan du se innslag om oss som ble sendt NRK Viken/Oslo, og på Norge rundt 25/11 💫

Remembrance - retreat med yoga, gong og meditasjon ✨

Trenger du mer rom til deg i eget liv? Kanskje du har et underliggende ønske om å vekke dine sovende drømmer og begynne å vise verden mer av hvem du er?

Det er fort gjort å havne i hamsterhjulet og kronisk stress er virkelig en folkesykdom i vårt samfunn. I alt gjøremoduset har vi en tendens til å glemme hvem vi er, og vi lar autopiloten få rå..

Inni deg har du en magisk kraft og en kilde.. Du kan velge å tråkke ut av «hjulet» for å gjenvinne kontakten og huske hvem du virkelig er. Du kan velge å holde din vibrasjon høy, og velge hvordan du vil leve.

En uke bare for deg, med gode praksiser og nytelse av livet i godt selskap vil gi deg et løft, og kan hjelpe deg til å koble deg på kilden i deg. Det er en super oppskrift for å finne tilbake til din glede og ditt lys.

Autentisk yoga - lydhealing

Yogaen blir rolig, basert på myk yogaflyt, MediYoga, og Yin, enkelte partier vil være mer styrkende og sette deg i kontakt med kjernen. Du jobber "der du er" og tilpasninger blir gitt ved behov.

Det er ikke prestasjonsyoga men yoga som fokuserer på helse og det å bli kjent med kroppen og kjenne inn hvordan nettopp din kropp vil bevege seg. Yoga som styrker ditt nervesystem og som hjelper deg å slippe spenninger i kroppen. I tillegg til yoga vil det også bli meditasjon.

Og ikke minst vibrasjonene fra gongen ✨ Som virkelig kan hjelpe deg å slippe stress, spenninger og blokkeringer, og gi deg kontakt med kilden i deg, samtidig som de har helende effekt både fysisk og emosjonelt. 

"Jeg har fått delta på yogaretreat med Forandringsrommet og Renée to ganger, og begge gangene har vært fantastiske opplevelser. Der er det tid og rom til trekke meg tilbake og prioritere det som gjør meg godt: Leve rolig i sakte tid, hvile, spise ren mat, ha gode samtaler, ha flere økter med yoga i løpet av en dag, stillhet og meditasjon og rett og slett bare å være. Her og nå.  Jeg anbefaler på det sterkeste å prioritere en uke på retreat for deg selv."

Grete Nakling
Sykepleier og yogainstruktør

Stedet og maten - Long Beach Resort

Long Beach Resort ligger rett på stranda  på østsiden av Nord-Kypros. Morgenbadet er noen få skritt unna, eller du kan dyppe deg i bassenget.

Stranda er en vakker majestetisk sandstrand med egen privat "avdeling" rett på nedsiden av bungalowene og rommene som du blir innkvartert i. Prisen er basert på tomannsrom, men du kan få enerom mot tillegg i pris. Alle rommene har eget bad og ligger på eller rett ved stranda.

Maten er kortreist med masse smakfulle grønnsaker ala middelhavskosthold med tyrkisk vri. Deilige oster og kjøtt, fisk og kylling. Det er buffé både til frokost og middag.

 

 Nærområdet - ting å gjøre

Selvfølgelig - sol og bad, en god bok i skyggen på stranda, eller rusletur i vannet 👌

Rett ved siden av resorten ligger en koselig kafe, med herlige lounger, hengekøyer og solsenger du kan chille i, og Farmagusta (en gammel, historisk by) er en kort taxitur unna.

Lunsj kan du få på resorten til under hundrelappen for mat og drikke, i kafeen ved siden av, eller om du vil ta lunsjen i Farmagusta, kanskje kombinert med litt shopping eller et besøk i Varosha (en fraflyttet by hvor Hollywoodstjernene bodde på 70-tallet med en usannsynlig vakker strand).

Det er også mulig å dra på lengre utflukter, til f eks fjell, slott og historiske steder som det er mye av på Kypros. Én felles utflukt er med i programmet.

Dine vertinner

Arrangør av alt det praktiske rundt turen er Mette fra M-Travel som har lang erfaring med trenings/gruppe/yogareiser på Nord-Kypros og i Tyrkia. Det føles veldig trygt å ha henne med + jeg, Renée, kan fokusere helt på å ivareta dere på yoga og gong og som gruppe.

Kort om meg så er jeg yogalærer og terapeut (MediYoga, Maja Thunes yogaterapi, og Core Strengt Vinyasa Yoga.) I tillegg til å være gongterapeut og psykodramaterapeut i bunnen. 

Jeg har selv blitt frisk fra fibromyalgi og flere kronisk dårlige helsetilstander ved hjelp av yoga og andre gode praksiser og min misjon er å spre håp og hjelpe andre til å finne veien hjem til seg, uten å måtte ta alle omveiene jeg selv har tatt.

"Renée er en meget dyktig yogalærer, som deler sine kunnskaper på en god måte. Hun har et behagelig vesen, og deler sin «livsreise» som et godt grunnlag for erfaring og nytteverdi av yogaen. Hun oppdaterer kontinuerlig sin læring, og deler sin kunnskap på en inspirerende måte. Som retreatleder, erfarte jeg at hun gjorde alt som sto i hennes makt for at reatreten skulle bli en opplevelse utenom det vanlige, dette både i yogasalen og i tiden utenom. Reatreaten med Renée ble en trygg los i yoga, meditasjon, gongbad - og en uforglemmelig uke med samhold, tid til refleksjon og læring på flere nivåer. Renée er en meget dedikert yogalærer og reatreatleder. Mine varmeste anbefalinger!"

Vibecke Holst-Roness
Psykiatrisk sykepleier

"Jeg hadde gleden av å delta på yogaretreat med Renée på Dorothea i Spania i 2019. En vakkert sted med daglige yogaklasser, nydelig mat, gode samtaler - kort sagt en fantastisk opplevelse- så fin at jeg igjen ble med til Karpathos og Kathy’s Island senere samme år. Også et vakkert sted. Takk til Renée og hennes evne til å tilpasse og inkludere alle i gruppa slik at yogaopplevelsen passer alle, både nybegynnere og de som er «frelst» Anbefales på det sterkeste!"

Marianne Helle
Retreatdeltager

Remembrance – Husk hvem du er - myk, autentisk yoga morgen, kortere økt med gongbad ettermiddag, samt meditasjoner – retreat på Nord-Kypros – 29. april til 6. mai 2023 - PÅMELDINGSFRIST 26. MARS❣️❣️

Kjenner du at det trekker? Lengter du etter tid som er DIN tid hvor du bare kan gjøre godt for deg? Da er dette turen for deg, har du lest til hit så JA, kom!

Long Beach Resort ligger på østkysten av Nord-kypros, cirka 75 minutters kjøring fra Larnaca flyplass.

Retreaten passer for deg uavhengig av din yogaerfaring. Så lenge du har et ønske om å praktisere myk innkjennende bevegelse og slippe og rense gjennom gongens helende vibrasjoner. Jeg vil tilpasse så godt som mulig til dine individuelle behov og det er ingenting du skal prestere på denne retreaten. Du kan komme som du er og vil bli møtt der du er.


Innhold:

- 2 yogaøkter om dagen - cirka 90 minutter yoga, pust, hvile og meditasjon før frokost samt en økt med bevegelse og gongavspenning før middag
- Instruksjoner som inngir til lytting og til å bli kjent med den kloke kroppen din uten prestasjonsfokus. I en blanding av forskjellige yogastiler som jeg velger å kalle autentisk yoga - fordi det skal føles bra for deg!
- Samtaler om hvordan vi kan ivareta oss selv i dagens samfunn og være «hjemme hos oss selv».
- Sol, strand, bad, basseng, en felles utflukt ((som vil bli spikret senere) inkludert i prisen), og godt med tid til egen disposisjon
- Kos, samhold, gøy og gode samtaler :)

Med forbehold om enkelte endringer/tilpasninger i programmet

 

Investering:

Pris etter 1. desember 2022 NOK 15 900,- DETTE INKLUDERER ALT UTENTOM LUNSJ!

Dette inngår i prisen:

- All yoga og undervisning, samt en liten velkomstgave
- 2 vidunderlige og kortreiste måltider per dag; buffetfrokost inkl. te og kaffe, og middagsbuffet.
- Losji i dobbeltrom med to enkeltsenger
- Fly til og fra Gardermoen - Larnaca med Norwegian 
- Transfer til og fra hotellet
- 1 felles utflukt 

Dette inngår ikke i prisen:

- Enerom (tillegg i pris NOK 1000,-)

Ved påmelding betaler du et depositum på kr 3000,-. Resterende forfaller 40 dager før avreise.

Påmelding er bindende og depositum vil ikke bli tilbakebetalt ved avmelding.

Du må ha egen reiseforsikring.

Alt ligger til rette for at dette skal bli en herlig uke med masse påfyll på flere plan. Mette (som driver M-Travel, vår reisearrangør) og jeg gleder oss stort. Håper vi ses på Kypros i april/mai. Det er den perfekte tiden å reise på for deg som vil tjuvstarte sommeren. Lurer du på noe så er det bare å ta kontakt med oss på: [email protected] eller [email protected]

 

Litt mer informasjon:

Det er ankomst og avreise på lørdag. Du vil få informasjon om flyreise ved påmelding. Utstyr vi trenger finnes på retreatstedet. Pass og bikini må selvfølgelig med! Det kan være lurt å ha med noe varme klær til morgener og kvelder.

Bruk påmeldingsknappen øverst på siden eller litt lengre ned for å melde deg på. Den er lenket til M-travel som vil ta imot din påmelding. Du kan også ta kontakt på e-post eller telefon for påmelding og spørsmål: [email protected] eller 918 45 361.

Dato for retreaten: 29. april til 6. mai 2023. Lørdag til lørdag.

Sted: Long Beach Resort, Long Beach, Nord-Kypros.

Retreaten krever ingen forkunnskaper.

PÅMELDING 💫💫💫 - FRIST 26.MARS❣️❣️

"Jeg kom til Renée på yogakurs uten noe forkunnskap. Det gav mersmak. Jeg ble møtt av en kursleder som brenner for sitt fag, og som gjør sitt ytterste for å møte hver enkelt deltager. Hun har en behagelig, forståelig måte å presentere øvelsene på, spesielt for en nybegynner. Med sitt behagelige, tillitsvekkende vesen, viser hun at hun har kunnskap, klokskap og erfaring. Hun brenner for sitt fag, og hun gir av seg selv i møte med kursdeltagere i plenum, og til enkeltpersoner. Jeg har vært med på kurs, yogaretreat og på gong. Med Renée som leder har jeg bare positiv erfaring. P.S. Jeg gleder meg til neste yogaretreat, med Renée "ved roret"."

Ellen
Sykepleier

Begynn reisen allerede nå med 3 steg som tar deg nærmere deg selv.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.