Yogaretreats

Vil du være med på en magisk tur?

 

 

En yogaretreat er en uke med fullt fokus på deg. Du får muligheten til å kjenne innover, gi deg selv omsorg og egenkjærlighet, og nyte langsom tid med herlige mennesker.

Tune into Your heart  - Yoga, meditasjon og gong - retreat i Spania fra 1. til 8. juni, 2019.

En ukes renselse på fantastiske Villa Dorothea Retreat. Det blir MediYoga, livgivende, stående meditasjoner i sola, og herlige gongavspenninger hvor du virkelig kan slippe alt stress. Maten er "to die for". Det blir morgenyoga, ettermiddagsyoga, kveldsmeditasjon, og delinger. Og masse tid til å nyte sola, stranda, og fjellet, eller hva du måtte ønske. En uke som gjør underverker for kropp og sjel. Det nærmer seg så ta kontakt med det samme hvis du kjenner dragningen. Du finner påmeldingssknapp på neste side. 

Les mer om turen

Retreat - egenkjærlighet "in the making" - på Karpathos 15. til 22. september, 2019.

Det blir dynamisk yoga på morgenen og mykere yoga på ettermiddagen, og herlig gongavspenning med en magisk solgong. Vi kommer til å snakke om hvordan vi best kan ivareta oss selv i hverdagen. Og vi nyter godt av deilig, sunn, og kortreist mat, sol og hav, hverandres selskap, et par felles utflukter og et lite glass vin i ny og ne for de som ønsker det. 

Les mer om turen

Kom hjem til deg selv og spill hovedrollen i eget liv

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.