FORANDRINGSROMMET ONLINE PORTAL

   

 

 

Alt som står mellom deg og det livet du drømmer om står og faller på din villighet til å heale. Motstanden din mot det gode kommer ikke av mangel på motivasjon eller latskap. Den kommer av sår på innsiden av deg som du ikke har bearbeidet. Den kommer av begrensende tanker og falske sannheter. Denne plattformen vil hjelpe deg i din transformasjon og til å finne en lettere måte å operere i verden på.

 

 

PERFEKT FOR MEG NÅ

Er du klar til å bevege deg mot det livet du innerst inne ønsker deg?

Du skal ikke jobbe hardere... 💗

Min healingreise starta først når jeg var 15 år, alvorlig deprimert - og leste boken "Elsk deg selv" av Wayne Dyer. Den boka redda livet mitt. Ingen i mitt miljø på den tiden hadde evne til å møte meg, men boken visste hvor skoen trykket, og satt meg på sporet av noe livsviktig. Det skulle gå mange år til med forsøk på "å holde verden sammen" før jeg igjen smalt i veggen og ble utbrent med fibromyalgidiagnose med mer. Det førte meg tilbake til healingreisen og egenkjærlighetsreisen for fullt. En dag jeg var passe drittlei av å være i overlevelsesmodus og leve med konstante smerter, bestemte jeg meg for (på tross av mine to smårollinger som jeg hadde da) å gjøre min egen helse til min førsteprioritet. Det gjelder fortsatt den dag i dag. Og det er det viktigste valget jeg har tatt i mitt liv. La det være inneforstått at helse opererer på mange plan, ikke bare i det fysiske, - og at den fysiske, den emosjonelle, den mentale og den spirituelle kroppen er tett lenket sammen.

Er du klar for å gi slipp på bekymring, stress, dårlig samvittighet, perfeksjonisme, medavhengighet, og usunne mønstre - og finne veien hjem til deg og din gudegitte tilstand av egenkjærlighet, og fred på innsiden?

OH YESS, DET ER JEG KLAR FOR

Hvem er jeg?

Foruten om mine personlige erfaringer - som jeg vil dele mye av i gruppa - har jeg diverse utdannelser og erfaringer fra terapifeltet. Jeg har 3 yogautdannelser, hvor to av dem er terapeutiske, er utdannet psykodramaterapeut (med rikelig av egenterapi underveis) som er en handlingsrettet form for gruppeterapi med fokus på følelsesforløsninger. Jeg drev studio i Møllebyen i Moss i 7 år med hovedsakelig gruppetimer i yoga, men også yogaterapi én til én og monodrama (handlingsrettet terapi én til én). I tillegg er jeg gongterapeut og holder jevnlig gongbad i Moss kirke. Og jeg jobber med eteriske oljer. Egenkjærlighet er ett av mine favoritt-tema - fordi det har vist seg gang på gang å være stoffet som binder alle god ting sammen. I denne portalen bruker jeg all min menneskelige og terapeutiske erfaring. Jeg har skapt portalen jeg selv ville ønsket meg for 15 år siden, eller hvor som helst på min reise.

Portalen passer for deg som: 

✨ Er ute etter fysisk og emosjonell tilfriskning
✨ Har for mye stress og overveldelse i livet ditt
✨ Gir for mye til andre og for lite til deg selv
✨ Har anstrengte relasjoner med usunne mønstre
✨ Er utbrent, utmattet, kroniker eller medavhengig
✨ Har vonde følelser du ikke vet hvordan du skal håndtere
✨ Lengter etter ro på innsiden
✨ Lengter etter å føle deg sett, forstått og elsket
✨ Kjenner at tiden har komme til å investere i deg

Kanskje det er akkurat dette du har venta på uten å vite det? Et helhetlig tilbud for kropp og sinn som møter deg der du er. 

P.S. Du må ikke praktisere yoga for å delta, men hvis du vil finner du masse praksiser i portalen.

 

Sånn vil du bli støttet:

✨ En portal som er organisert etter tema som; yoga, meditasjoner, hvile og søvn, indre barn healing, nervesystem, programmeringer m.m. - umiddelbart tilgang til det som allerede ligger i portalen.

✨ Nye ukentlige læringer hvorav 2 av disse i måneden er livesendinger på forskjellige relevante tema

✨ Mulighet til å delta aktivt på livesendinger og få veiledning på direkten/ eller legge inn spørsmål på forhånd

✨ Veiledning og delinger i vår felles gruppe bare for medlemmer (på Facebook per nå, men blir muligens flyttet over til en annen plattform)

✨ En base du alltid kan gå til når du har det vanskelig, trenger inspirasjon, trenger støtte og tilgang på gode praksiser.

I gruppa kan du øve deg på å være synlig og autentisk. Å være villig til å være sårbar og kjenne på følelsene og sjelesårene våre er en stor del av healingen. Alt du har lagret i kroppen må få lov til å bevege seg opp og gjennom deg for å renses ut. Det betyr at du må være villig til å kjenne på følelser og smerter, og ikke fortsette å pakke det inn i kroppen. Det er rensen av alt du ikke har akseptert og bearbeidet i livet ditt som tar deg tilbake til din essens og til din gudegitte tilstand av kjærlighet, egenkjærlighet og glede.

Er du villig til å gå veien..?

Vi lever i en tid med sterke endringsenergier. Skal vedde for at du også kjenner det på kroppen. Det er viktigere enn noen gang å fylle på i egen kopp. Bare du kan gjøre det. 💗

Med daglige, gode praksiser og bevisstgjøringer, vil du bevege deg ut av usunne mønstre og være mer i krafta di. Du vil slutte å gi den bort til andre. Det vil begynne å speile seg ut i ditt ytre liv gjennom valgene du tar og energien du sender ut. Du vil aldri være alene i denne prosessen. Jeg holder deg i hånden hele veien. Jeg er tilgjengelig for veiledning, og dere i gruppa vil være "terapeutiske agenter" for hverandre.

Vi er programmert til å tro at det er egoistisk å ta vare på oss selv. Egentlig er det motsatt. Det er livsnødvendig. Også for de rundt deg. Når du investerer i deg selv, ditt velvære og din helse, vil du ha det bra. Da kan du kan gi fra glede og overskudd. Det funker ikke lenger å være i de gamle mønstrene å prøve å please andre og sette deg selv til side. Den tida er over.

Det er lettere enn du tror å snu en negativ trend, eller få i gang noe som har stoppet opp. Babyskritt er tingen. 

Og det handler ikke om å bli en bedre versjon av deg selv som du skal vise frem til verden. Det handler om å skrelle vekk alle blokkeringene du har lagret i deg mot egenkjærligheten og kjærligheten. Din naturlige tilstand.

Hva kan være viktigere enn å ha det bra? Når ikke du har det bra er det ingenting annet som er bra heller..

JEG VIL BLI MEDLEM NÅ

Bli med inn i ditt online Forandringsrom

Velg det abonnementet som passer best for deg

MÅNEDLIG

Kr 333,-

Per måned

Månedlig abonnement uten bindingstid

BLI MEDLEM NÅ

ÅRLIG

Kr 3333,-

Per 12 måneder

Beste pris - du sparer inn 2 måneder

BLI MEDLEM NÅ
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.