Vitalt for deg

Er du en av de mange som sliter med stress, og manglende energi? Det er et tegn i tiden.. Det er lett å føle seg overveldet, gå inn og ut av depresjon, angst, frykt eller utilfredshet.. Begynn med med babysteps og stable en liten god vane oppå en annen. Det gir deg rom og tar deg ett skritt i riktig retning. Over tid vil det utgjøre en stor forskjell. Det aller enkleste og mest potente stedet du kan begynne er å jobbe med pusten din. Yoga, meditasjon, og avspenning hjelper deg også ut av stress og inn i deg selv. 5 minutter om dagen vil bedre din livskvalitet. Det sier all forskning og erfaring.

Les videre for å finne de enkleste måtene vi kan jobbe sammen for å få deg inn på et bedre spor. 

MediYoga - pop-up-kurs i Moss

Engangsmulighet til å bli med på fysisk yogakurs med meg. 

Medisinsk Yoga for stressreduksjon, kontakt innover, balanse i livet, deilighet på innsiden av kroppen, roing av tankespinn, livskraft og så mye mer.

En myk og terapeutisk yogastil som passer for alle. Rehabiliterende og forebyggende for din helse.

Oppstart 17. oktober.

Begrenset antall plasser!

Info og påmelding fysisk kurs

Pust for livskraft

Finn tilbake til din livskraft og sentrering i deg selv ved hjelp av pusten din. Visste du at pusten din er det som har aller mest og si for livskraften din, og at ved å mestre pusten kan du også ta kontroll over følelsene din? Lær deg enkle pusteteknikker som dekker ethvert behov og gir deg umiddelbar lindring når du trenger det. Pusteteknikker som gir energi, roer nervesystemet, lindrer angst, hjelper deg å sove, og mye mer. Dette kurset vil gi deg tilbakebetaling for investeringen din som ingenting annet. 

LES MER OM PUSTEKURSET

MediYoga - for indre ro og balanse

Stress og overaktivitet er grunnen til at vi mister oss selv og at vi blir syke. MediYoga hjelper deg å slippe stress, å stilne tankespinnet, og finne balanse mellom aktivitet og hvile, sånn at du kan hente kraften din tilbake. Medisinsk Yoga er en myk, terapeutisk og forskningsbasert yogastil som er kan tilpasses og er tilgjengelig for alle. Mediyoga består av pust, øvelser, hvile/avspenning og meditasjon. Kanskje du opplever at du lander i deg selv for føste gang på lenge.. Med dette kurset får du tilgang til 9 komplette program og mye mer i minimum 2 år.

LES MER OM MEDIYOGAKURS

Forandringsrommet online portal

Et lavterskeltilbud for å komme i gang med gode praksiser og gi deg selv et løft i hverdagen. Du får umiddelbar tilgang til rundt 150 yoga- og meditasjonsvideoer. mm: MediYoga, Core Strength Vinyasa Yoga, myk flytyoga, + noe yin og kundalini. Egne avspeinniger/yoga nidra, pusteteknikker, pustemeditasjoner, mantrameditasjoner, guidede meditasjon samt noe stoff om emosjonell helse. Du finner en praksis som møter deg akkurat der du er, alt fra 5 til 90 minutter. Her kan du hente helse, livskraft, glede, håp, stressreduksjon, indre ro, og energi. Kort sagt kommer jeg rett hjem i stua di med det du trenger akkurat når det passer for deg. Du får også tilgang til en lukket gruppe hvor jeg er tilgjengelig som din veileder. Forskning viser at 5 minutter om dagen for deg kan endre ditt liv. Når du ivaretar deg selv og har det bra på innsiden, vil det også gjenspeile seg i ditt ytre liv ❤️

LES MER OM PORTALEN

Vil du hente kraft og helse i form av kosttilskudd for å optimalisere din metabolske helse? MetaPWR støtter deg på alle plan, og tar deg også bakover i alder

MetaPWR påvirker energi, klarhet, søvn, styrke, ledd og bindevev, hjernen, nervesystem, humør, treningsutbytte, fordøyelse, syn, cravings, kan gi vektreduksjon, og påvirker også linjene i huden og styrker hår og negler. Helse og skjønnhet innenifra og ut, som slår ut på biologiske markører. Din biologiske alder blir lavere.

Lær mer om MetaPWR  og metabolsk helse med meg i på Zoom 21. septembert kl 1900 (ca en time) eller ta kontakt på epost hvis du vil jeg skal ringe deg. 

LES MER OM METAPWR
Close

50% Ferdig

Registrer deg så når jeg deg

Ved å legge igjen navn og epost samtykker du i å motta ukentlig inspirasjon fra matta di og sporadiske oppdateringer om våre tilbud. Du kan når som helst melde deg av ved å trykke avmelding.