HEL OG FRI - versjon 2.0 på trappene…

Spill hovedrollen i eget liv

Er du klar for å ta regien selv og kjenne på friheten til å være hele deg?

Ja, det er jammen på tide

«Jeg føler jeg har tatt store steg gjennom dette kurset. Jeg har klart å gi slipp på masse gammelt rask, og har det bedre med meg selv. Det var arbeidet med «mitt indre barn» som var avgjørende. Jeg er stolt av at jeg sto løpet ut. For meg handler det fortsatt om å tørre å si nei. Jeg kan fortsatt bli bekymret for å skuffe/såre noen, men har skjønt at et uekte ja, faktisk kan være verre enn et nei.»

Du kan også gjøre det. Du kan ta hovedrollen i eget liv og bli den du er ment til å være. Er du klar?

Jeg vet at du ønsker deg et bedre liv. 

Bedre hverdager, mer glede, mer energi, mer ektehet og følelse av mening. Og jeg vet hvor lett det er å bli dratt bort fra alt dette. Har du mistet energien og gleden, og føler kanskje at du er litt ute av kurs? Noen ganger føles det som om alle haler og sliter i deg, alle har en mening, alle prøver å få en bit av deg med sin egen agenda - hvor er det plass til det du drømmer om? Hvor er det plass til DEG?

Kanskje du kommer inn på den rette veien - men så mister du grepet igjen - livet tar deg, oppvasken, jobben, maset, - plutselig har du kommet ut av flyten igjen og mistet retningen og gleden.

Det er så mye lettere med hjelp og følge på veien. Noen som minner deg på hva du må gjøre til du kommer inn i de gode rutinene. Noen som har gått veien før deg. Jeg har sett så mange mennesker (inkludert meg selv) få et bedre liv med yoga og meditasjon, og andre redskaper vi skal bruke i kurset. Du også kan lære deg å være lettere på foten gjennom livets store og små utfordringer - når du er hjemme hos deg selv.

Fire måneder fra nå av så kan du være på et helt annet sted. Fysisk. Mentalt. Emosjonelt. Spirituelt. Det er opp til deg.

Det eneste jeg krever av deg: Du må være villig til å gå gjennom ilden og gi slipp på noen illusjoner på veien. Og rydde plass til prosessen. Jeg kan love deg at det er verd jobben, og at jeg holder deg i hånden hele veien.

I kurset har jeg plukket og satt sammen mine aller beste og mest effektive teknikker gjennom flere tiår med personlig utvikling. Og fra min erfaring som yogaterapeut, psykodramaterapeut, yogalærer, og spirituell søker.

 

Lek og alvor - for at vi skal være tilstede i livet og leve fullt så må vi omfavne både lek og alvor

Husker du tilbake til da du var barn? Hvordan du omfavnet livet, og mest sannsynlig ikke kunne gå forbi en sølepytt uten å plaske i den. Den herlige lysten og overskuddet til å leke kan du få tilbake. Og alvoret er like viktig. Hvordan forholder du deg til det hvis noen vil ha en alvorlig prat med deg, eller dele noe vanskelig? Flykter du eller ER du DER? Blir du brydd og flakkende, og sier ting du angrer på etterpå, eller tåler du å være i det møtet uten å gå i stress? Og hva med deg selv? Anerkjenner du dine egne sorger? Ivaretar du ditt indre barn? Eller flykter du og bagatelliserer eller til og med fortrenger ting som skjer i livet ditt? Vi må også anerkjenne og tåle å kjenne det vonde for å gi plass til gleden. Lek og alvor går hånd i hånd gjennom livet.

 

Jeg har skapt "Hel og fri" for å gi deg en snarvei og effektive redskaper for å finne veien til et bedre liv for deg.

Hvor det er din agenda og dine kjerneverdier som står i sentrum. Et liv hvor du viser verden hvem du egentlig er - og lar lyset ditt skinne. Slik at du selv, alle rundt deg og verden vil ha glede av dine unike gaver. La det aldri være tvil om at du har noe spesielt å bidra med. Men du trenger kanskje litt hjelp til å få tak i ditt potensiale?

Lever du et liv hvor du tidvis eller ofte føler deg litt på siden av deg selv, kanskje du kjenner utilfredshet som du ikke helt klarer å plassere, noe er ikke som det skal, og du vet ikke helt hvordan du skal finne veien ut og til et bedre liv for deg selv? Let ikke lenger. 

Du vil føle deg støttet og inspirert underveis, og blir heiet fram hele veien av meg og gruppa.

Dette kan være et stort skritt på veien mot den drømmen eller de hverdagene. Det er en grunn til at akkurat du leser dette.

Hver uke i de 6 ukene kurset varer vil du få en ny modul i logisk rekkefølge. Du trenger ikke å tenke på alt på en gang, du tar en dag av gangen, en oppgave av gangen.

Interaktive mentoringtimer er inkludert i kurset, og i gruppa vil dere også være «terapeutiske agenter» for hverandre. Du vil fortsette å ha tilgang til meg som mentor i 4 måneder gjennom Facebookgruppa vår, og tilgang til kurset i ett helt år. Du kan komme tilbake og ta moduler og oppgaver på nytt hvis du vil, for å gå ennå dypere. Når du først kommer inn i den positive spiralen så vil du ikke stoppe.

Bare din fantasi setter grenser for hvor du kan gå. Hva er den innerste drømmen din som du nesten ikke tør å si høyt? Skal du ta ditt første skritt mot den drømmen i dag, eller skal du vente til... ja, hva venter du egentlig på?

Sier du ja takk til inspirasjon og hjelp? 

Jeg vet at jeg selv nå lever et liv som jeg ikke en gang kunne forestilt meg for 10 år siden, ikke for 5 år siden heller. Og det blir bare bedre. Jeg fortsetter å bli en sterkere, mer autentisk, og gladere utgave av meg selv dag for dag. Og endelig kan jeg få dele det kurset som jeg har ruget på så lenge - med deg.

Du kan også gjøre det
Du kan ta hovedrollen i eget liv og bli den du er ment til å være

Du kan finne dine skatter. Uavhenging av om det handler om å skrive en bok, skape kunst, finne nye veier å forholde deg til jobben din på, gå for den lenge undertrykte drømmen, eller bare drysse det livet du allerede har med mer glede, ektehet og lidenskap. Og kjenne på friheten til å være deg.

Hvorfor ikke nå? 

Du har ikke tid? Du har ikke råd? Du er redd?

Underliggende frykt og motstand mot å leve vårt beste liv er noe vi alle har i oss. Endring oppleves ofte skummelt, men det er mindre skummelt enn du tror. Når du først begynner å trene endringsmuskelen - woha, muligheter åpner seg.

Tiden er nå. Nå er alt vi har. Hvor lenge skal du vente før du begynner å leve fullt og helt? Har du egentlig råd til å vente?

Det er ingen som vil gi deg tiden og legge det i hendene på deg, det er bare DU som kan skape rommet for å gjøre livet ditt og hverdagene dine bedre. Det er en investering som vil gi deg mangedoblet tilbake i alle former for velstand.

Du har faktisk dårlig tid. Vi alle har det. Den gode nyheten er at det heller aldri er for sent. Hver dag er en ny mulighet til å velge på nytt.

Virkelig. Hvis vi ikke lever mens vi lever når skal vi da gjøre det? Jeg vet du skjønner hva jeg snakker om.

Hender det at du...

 • Sier ja til ting du egentlig ikke vil og kjenner det stikket i magen
 • Går rundt med dårlig samvittighet når du sier nei eller når du ikke rekker over alt du syns du bør
 • Ser på TV i flere timer i stedet for å praktiskere noe du vet vil gjøre deg godt
 • Gir deg selv og/eller barna dine for dårlig tid om morgenen så det ender med kaos og stress
 • Går i det gamle mønsteret som du vet at du egentlig er ferdig med (i relasjoner, i helse) og som nesten gjøre deg kvalm
 • Vet ikke hvor du skal begynne eller er for sliten til å gjøre noe med det
 • Føler deg overveldet og forvirret vet ikke hvordan du skal få hodet over vannet 
 • Lengter etter følelsen av overskudd, ro og glede
 • Lengter etter å gå å legge deg om kvelden og føle at dagen har hatt innhold og mening
 • Tenker at det ikke var slik du så for deg livet og kjenner at du vil ha mer ut av livet
 • Skulle ønske noen kunne holde deg i hånden og se og høre deg - og guide deg inn på riktig spor 

 

I'm your girl! Dette har jeg hørt om og sett så mange ganger som terapeut og yogalærer, og sånn har jeg følt det i eget liv også. Hør her:

Når du setter av tid til å kjenne innover, gjenoppdager dine kjerneverdier og din glede og lyst, så blir det naturlig for deg å prioritere det som er viktig og riktig for deg. Du lærer å si nei og sier i stedet jublende ja til det du virkelig vil. Energien kommer tilbake, du blir bevisst på hvor du vil - du kommer hjem til deg selv - og du vil kjenne at du har mer overskudd på tid også. Du er i flyten. Du kommer inn  den positive spiralen. Du begynner å stole på prosessen. På deg selv. På livet ditt. På universet. Du finner svarene du trenger i deg selv og føler deg hel og fri. Yeah!

 

Ta action nå så vet både du og jeg at du er en som er villig til å ta grep

Sett intensjonen i dag - så har du allerede tatt et viktig skritt - ikke vent til det koker bort i kålen

Livet er NÅ - det haster det med å LEVE - og det er IKKE for sent

Visste du at bare det å sette en intensjon skaper en endring i deg!? Det endrer cellene dine og prosessen har allerede startet 🙌🏼

La meg introdusere deg for det vi skal igjennom i korte trekk:

 

Hel og fri - ta regien i eget liv – og bli den du er ment til å være

Før vi går dit, her er mine visjoner for deg. Du kommer inn i den positive spiralen som vil lede deg hit:

 • Du lever det livet du innerst inne ønsker deg
 • Du er modig og fri og 100 % DEG
 • Du slipper å leve i fortiden, og holde deg selv tilbake, fordi du er ivrig investert i nåtiden
 • Du gjør det du alltid har drømt om å gjøre (det du ikke engang har turt å si høyt)
 • Denne inspirasjonen sprer seg til dine barn (du healer 6 generasjoner bakover – og 6 generasjoner framover – vi står alle på skuldrene til generasjonene før oss)
 • Dine barn blir fantastiske skapninger som skjønner at de kan leve det livet de ønsker seg
 • Når du kjenner at du faller ut av "alignement" har du enkle og raske metoder for å komme tilbake 
 • Du våkner lykkelig og full av energi og går til sengs glad og tilfreds med dagen
 • Du bruker lyset ditt og talentene dine til å gjøre noe som virkelig betyr noe for deg - og på den måten bidrar du også til å heale verden 

Det aller første du skal gjøre er å begynne å skape deg rom og tid, og gi slipp på fortiden. Allerede etter noen dager vil du merke positiv endring, og få lyst på mer. Her er modulene i korte trekk:

Modul 1:
Tid til deg – du starter en daglig praksis og gjør deg til venn med fortiden
Etter denne modulen har du fått smaken på egentid, kjent hvor viktig det er for deg, og hvordan det allerede transformerer dagene dine. Du har fått kontakt med hjertet ditt, sett på egen sabotasje, og har begynt å rense ut sånn at du blir venn med fortiden din. Du er ikke der lenger. I stedet investerer du energien din i nåtiden.

Modul 2:
Kontakt med din kjerne
I denne modulen går du mer systematisk til verks for å kartlegge dine kjerneverdier og se på hvordan det henger sammen med livet ditt. Du finner områder du kan forsterke og områder hvor du ønsker å gjøre endringer. Du får kontakt med det som virkelig tenner deg og gir deg livsgnist og glede. Ditt hvorfor. Du tuner deg inn på et område i livet som er viktigst for deg å ta tak i akkurat nå, og som du skal ha fokus på resten av kurset.

Modul 3:
Fra frykt til flyt
I denne modulen beveger du deg fra frykt til kjærlighet. Gjennom motstanden og inn i flyten. Du er nødt til å utfordre deg selv og gå ut av komfortsonen. Det er der det skjer. Det har du helt sikkert hørt og det er sant. Du slipper kontroll og perfeksjonisme. Det er døden. Du er deg her og og nå. Du slipper også selvbevisstheten og har mer fokus på hva du kan bidra med fra ditt unike selv. Du blir venn med din indre kritiker og ennå mer bevisst på dine tanker og hvordan de påvirker deg.

Modul 4:
Gode valg og prioriteringer - med sunne grenser
I denne modulen lærer du verktøy for å ta gode valg. Du lærer å bruke magefølelsen og stole på magefølelsen. Du blir bevisst på dine prioriteringer og setter din egen agenda. Du øver deg på å si nei. Og sier i stedet jublende ja til det som gir deg glede. Du bruker energien din der du skal. Og lar ikke andre styre dagene dine.

Modul 5:
Feire deg selv
I denne modulen gir du deg selv gaver i alle former, du feirer dine ja og dine framskritt. Du feirer den du er, ditt unike selv, og ber om noe du trenger fra andre. Du blir bevisst på dine fortrinn og styrker, framsnakker deg selv, og går på en fantastisk date med DEG. Leken får plass. Denne uka blir en fest for deg og ditt liv. Med heiarop fra meg og gruppa.

Modul 6:
Veien videre
Du finner ut hvilke daglig praksiser du skal ta med deg videre. Du legger en plan for de andre områdene i livet ditt som du også trenger å ta tak i. Du setter intensjonen for veien videre (husk at det er intensjonen din som former livet ditt), slik at du ikke detter tilbake i det gamle. Du forplikter deg overfor deg selv, og du vil fortsatt ha support en god stund framover. Nye vaner er godt innarbeidet nå. I yogisk perspektiv tar det 40 dager. 

 

Du får i alt 6 moduler, alle med videoer, oppgaveark, øvelser og meditasjoner. Du får tilgang til en ny modul hver uke i 6 uker.

Da har du fått tilgang til alle mine beste teknikker for å være på og sjekke ut at du er på rett vei.
Det du egentlig har gjort er å tette gapet mellom din kropp og din sjel. Og kommet hjem til deg selv.

Du har sluttet å la deg styre utenifra, for du finner nå svarene i deg selv. Og du føler deg fri til å være hele ditt unike, autentiske deg.

Du vil kjenne at du er i en positiv spiral, og videre utvikling vil komme lettere.
Den tyngste jobben er nå gjort. Stay on track.

Passer dette for meg?

Kurset er for deg som er klar til å ta regien i eget liv og kjenne på friheten til å være hele deg, og leve ditt liv slik du innerst inne ønsker. Du som er klar til å skape rom for deg. Og finne dine skatter. Uavhengig av om det handler om å skrive en bok, skape kunst, finne nye veier å forholde deg til jobben din på, gå for den lenge undertrykte drømmen, eller bare drysse det livet du allerede har med mer glede, ektehet og lidenskap. With a little help from your friends. :)

Dette får du:

 • 6 moduler med yoga, meditasjoner, jobbeark og inspirasjon - i logisk rekkefølge og brukket ned til fordøyelige biter
 • Medlemskap i Facebookgruppe hvor vi støtter og heier på hverandre
 • Tilbakemelding og guiding i din unike prosess
 • Ukentlige livesendinger med meg hvor du kan spørre om hva du vil (som du ser i opptak hvis det ikke passer live)
 • Tilgang til meg som mentor gjennom kurset og i 4 mnd totalt
 • Tilgang til alt kursmateriell og Facebookgruppa i ett år fra oppstart

 

I korte trekk: Inspirasjon, motivasjon, kjærlige utfordringer, guiding, innføring i konkrete og enkle teknikker, støtte og heierop - og tilgang på mine aller beste redskaper for å ta snarveien hjem til deg selv. Alt strukturert i logisk rekkefølge, trinn for trinn, så du slipper å føle deg overveldet.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.