VEIEN TIL INDRE RO - ONLINE MEDIYOGA

Stå støtt i deg selv midt i store omveltniger og uansett har du er. Fantastiske redskaper for kropp og sjel.

Ja takk, akkurat det jeg trenger nå

Finn roen i deg og slipp stress og spenninger, gjennom Medisinsk Yoga.

Forskning viser at bare en time yoga i uka bedrer livskvaliteten din. Og jo mer du investerer jo mer får du tilbake. MediYoga er er myk, terapautisk og forskningsbasert yogastil som hjelper deg å slippe stress, sånn at du i stedet kan hente energi. Med dette kurset har du tilgang til så mye MediYoga du vil i mange år framover. Og du kan stille spørsmål og få oppfølging underveis i minimum 10 uker. Jeg spiller også inn videoer for å forklare øvelser nærmerer hvis det er behov for det.

Så er det bare rett og slett deilig, når du blir vant til å lande på matta og lande i deg selv og komme i kontakt med den indre roen så vil du ikke stoppe. Og den enda bedre nyheten er at det vil gripe positivt inn i livet ditt på alle plan. I kurset får du 9 av mine absolutte favorittprogram, fra det helt grunnleggende til litt mer avansert. Til din frie benyttelse og glede! Totalt 28 videoer med i kurset.

Hvorfor skal du praktisere MediYoga?

Etter min mening trenger alle som lever i dagens samfunn MediYoga. Og spesielt i den vanskelige tiden vi er inne i nå, hvor vi lett kan havne i frykt og stress. Men hva er det egentlig vi gjør?

 

MediYoga - Medisinsk Yoga - Er en terapeutisk yogaform som søker å skape balanse i kropp og sinn.

Vi praktiserer MediYoga med alle 5 elementene - sånn som det forskningsmessig gir de aller beste resultatene. De fem elementene er: Øvelser/bevegelse, pust, fokus, mantra og meditasjon.

Øvelsene kan tilpasses dine muligheter og din kapasitet, og utføres rolig og med innlevelse. Pusten er det helt sentrale elementet som kan påvirke direkte hvordan vi føler oss og som kan skape fysisk, mental og emosjonell harmoni i oss. MediYoga passer for alle. Du kan gjøre øvelsene sittende på en stol hvis noe hindrer deg i å sitte på matta.

MediYoga ble utviklet i Sverige og er flittig brukt som rehabiliterenede og forebyggende verktøy både på helseinstitusjoner og i yogastudio verden over.  MediYoga har blant annet vist seg å være den mest kostnadseffektive metoden mot ryggsmerter. Både friske og syke har stor glede og effekt av MediYoga.

Blant flere dokumenterte virkinger av MediYoga kan nevnes, lavere blodtrykk, balansering av stoffskifte, bedring av muskel- og skjelettlidelser, lindring av stressrelaterte plager og psykiske utfordringer.

Utøvelse av yoga påvirker kroppen og dens indre organer på mange forskjellige måter. Den skaper fleksible og utholdende muskler, påvirker fordøyelsen og hormonbalansen, gir et sterkere og mer utholdent nervesystem, bringer høyre og venstre hjernehalvdel i balanse og forbedrer søvnvanene – for å nevne noe.

Hender det at du...

 • Kjenner at det vanskelig å hvile når du endelig har tid til å hvile
 • Sover dårlig og sliter med å sovne inn
 • Ser på TV i flere timer i stedet for å praktiskere noe du vet vil gjøre deg godt
 • Har smerter i kroppen som du ikke helt forstår hva kommer av
 • Har tankespinn som går på repeat og indre uro
 • Vet ikke hvor du skal begynne eller er for sliten til å gjøre noe med det
 • Føler deg overveldet og vet ikke hvordan du skal få hodet over vannet 
 • Lengter etter følelsen av overskudd, ro og glede
 • Har sykdomssymtomer som du ønsker bedring fra
 • Ønsker å få kropp og sinn i balanse og rett og slett ha det bra på innsiden av deg 

 

MediYoga er redskapet ditt! Jeg har sett og hørt så utrolig mange ganger som yogalærer og terapeut hvordan MediYoga har grepet positivt inn i livet både fysisk og psykisk til de som praktiserer. Og jeg har kjent hvordan min egen yogapraktsis har blitt fordypet også. Hør her:

Når du setter av tid til å kjenne innover, til å lande i kroppen og i pusten, så vil du kjenne at du kommer hjem til deg selv rett og slett. Energien som du kanskje har mistet et sted på veien vil komme tilbake. Alt blir klarere. Og du har det godt på innsiden. Du vil merke effekten ganske umiddelbart. Hvis du har praktiserte et program 6 ganger i løpet av de første to ukene, og du ikke er fornøyd, så får du pengene tilbake for kurset.

 

Dette får du:

 • 9 komplette program med pust, øvelser, avspenning og meditasjon
 • 7 meditasjoner forklart i tillegg i egne videoer
 • Ekstra forklaring av enkelte øvelser og masse ekstramateriell
 • Totalt 28 videoer med relevant innhold
 • Mulighet til å få oppfølging, stille spørsmål og få svar på det du lurer på i minimum 10 uker 
 • Tilgang til kurset så lenge det ligger ute og i minimum 2 år
 • Du kan praktisere så mye du vil og når det passer for deg, og få hjelp når du trenger det

 

Helt klart det jeg trenger
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.