Onlinekurs

Mine onlinetilbud er under utvikling. Under ser du nåværende og kommende tilbud. Du kan sette deg på uforpliktende venteliste til Hel og Fri som låser inn en 1000 kroners rabatt til deg.

Hel og fri versjon 2.0

Har du kroniske smerter eller føler deg avskåret fra deg selv? Lengter etter å leve livet ditt på en annen måte.. Du er i hamsterhjulet, føler deg forvirret eller overveldet - og du vet at det finnes en annen måte for du ser det i enkelte klare øyeblikk - og du vil ha hjelp på veien av en som har gått der før deg. Ville det ikke føltes deilig å gå ut i verden og føle deg 100 % fri til å være DEG? ❤️

Ut ifra interesse vil jeg starte en ny runde av Hel og Fri hvor jeg holder deg i hånden gjennom et interaktivt kurs som tar deg hjem til deg selv, og hvor alt du skal gjøre er strukturert i fordøyelige biter.

Vær den første som får beskjed om oppstart, og lås inn en 1000 kroners rabatt på kurset ved å skrive deg på ventelista. Helt uforpliktende.

Jeg vil ha beskjed når portalen er klar

Veien til indre ro - online MediYoga - 25 % rabatt

Finn roen i deg og slipp stress og spenninger gjennom Medisinsk Yoga. MediYoga er en myk, terapautisk og forskningsbasert yogastil som hjelper deg å slippe stress, sånn at du i stedet kan hente energi. Med dette kurset har du tilgang til 9 komplette program og mye mer i minimum 5 år. 

MediYoga online

Tilgang på ubegrenset med yoga og andre gode praksiser og læringer med meg i mitt online Forandringsrom. Prøv gratis i en uke!

Close

50% Complete

Jeg vil vite mer om Hel og Fri kurset så snart det blir lagt ut