Rask og enkel lindring og landing

Er du en av de mange som sliter med stress, og manglende energi? Det er et tegn i tiden.. Det er lett å føle seg overveldet, gå inn og ut av depresjon, angst, frykt eller utilfredshet.. Vit at det finnes enkle teknikker du kan ta i bruk for å finne lindring og klarhet. Begynn med med babysteps og stable én god vane oppå en annen. Over tid vil det utgjøre en stor forskjell. Det enkleste og mest potente stedet du kan begynne er å jobbe med pusten din. Yoga, meditasjon, og avspenning hjelper deg også ut av stress og inn i deg selv. 5 minutter om dagen vil bedre din livskvalitet. All forskning og erfaring sierdet.

Les videre for å finne de enkleste måtene vi kan jobbe sammen for å få deg inn på et bedre spor. 

Pust for livskraft - enkelt, umiddelbart og potent

Finn tilbake til din livskraft og sentrering i deg selv ved hjelp av pusten din. Visste du at pusten din er det som har aller mest og si for livskraften din, og at ved å mestre pusten kan du også ta kontroll over følelsene din? Lær deg enkle pusteteknikker som dekker ethvert behov og gir deg umiddelbar lindring når du trenger det. Pusteteknikker som gir energi, roer nervesystemet, lindrer angst, hjelper deg å sove, og mye mer. Dette kurset vil gi deg tilbakebetaling for investeringen din som ingenting annet. 

LES MER OM PUSTEKURSET

MediYoga - for indre ro og balanse

Stress og overaktivitet er grunnen til at vi mister oss selv og at vi blir syke. MediYoga hjelper deg å slippe stress, å stilne tankespinnet, og finne balanse mellom aktivitet og hvile, sånn at du kan hente kraften din tilbake. Medisinsk Yoga er en myk, terapeutisk og forskningsbasert yogastil som er kan tilpasses og er tilgjengelig for alle. Mediyoga består av pust, øvelser, hvile/avspenning og meditasjon. Kanskje du opplever at du lander i deg selv for føste gang på lenge.. Med dette kurset får du tilgang til 9 komplette program og mye mer i minimum 2 år.

LES MER OM MEDIYOGAKURS

Forandringsrommet online portal

Hvis du vil ha meg som din yoga- og meditasjonsguide hvor som helst og når som helst, ha tilgang på flere forskjellige yogastiler - og samtidig kunne bruke meg som veileder i vår Facebook- gruppe - så velger du denne.

Du finner en praksis som møter deg akkurat der du er, alt fra 5 til 90 minutter. Her kan du hente helse, livskraft, glede, håp, stressreduksjon, indre ro, og energi. Kort sagt kommer jeg rett hjem i stua di med det du trenger akkurat når det passer for deg. Du får også tilgang til en lukket gruppe hvor jeg er tilgjengelig som din veileder. Forskning viser at 5 minutter om dagen for deg kan endre ditt liv. Når du ivaretar deg selv og har det bra på innsiden, vil det også gjenspeile seg i ditt ytre liv ❤️

LES MER OM PORTALEN

ANDRE MÅTER VI KAN JOBBE SAMMEN:

Vil du aldres bakover?

MetaPWR påvirker energi, klarhet, søvn, styrke, ledd og bindevev, hjernen, nervesystem, humør, treningsutbytte, fordøyelse, syn, cravings, kan gi vektreduksjon, og påvirker også linjene i huden og styrker hår og negler. Helse og skjønnhet innenifra og ut, som slår ut på biologiske markører. Din biologiske alder blir lavere.

Lær mer om MetaPWR  og metabolsk helse med meg i på Zoom 21. septembert kl 1900 (ca en time) eller ta kontakt på epost hvis du vil jeg skal ringe deg. 

LES MER OM METAPWR

Den positive spiralen - mentorship for deg som har fibromyalgi, utmattelse eller er utbrent 💗

Lider du av anspenthet, smerter, utmattelse, hodepine, hjernetåke, influensaverking i kroppen, - som innimellom blusser opp og blir akutt verre - tilsynelatende ut av det blå? Kanskje angst og depresjon i tillegg.. Da vet jeg så godt hvordan du har det, og hvor fortvilende det kan være. Oppå det kommer belastningen ved å ikke bli forstått av leger, samfunnet og de nærmeste. Og sorgen over livet du mistet. Det kan gi en følelse av utenforskap, isolasjon og håpløshet.

Men det er håp. Jeg fant selv veien tilbake. Og nå vil jeg hjelpe deg.

Les mer og book introsamtale
Close

50% Ferdig

Registrer deg så når jeg deg

Ved å legge igjen navn og epost samtykker du i å motta ukentlig inspirasjon fra matta di og sporadiske oppdateringer om våre tilbud. Du kan når som helst melde deg av ved å trykke avmelding.