Er du lei av stress, smerter, utmattelse, uro i kropp og sinn
og mangel på overskudd og god hvile?
Lengter etter å nyte livet og ha det bra? 

 

AKKURAT DET JEG DRØMMER OM

Har du en usynlig sykdom, og har du noen gang fått beskjed av legen din at du må lære deg å leve med kroniske smerter eller utmattelse? Det sa legen til meg når jeg fikk diagnosen fibromyalgi for flere år siden. Jeg bestemte meg i stedet for å gjøre egen helse til min førsteprioritet og i dag er jeg et levende bevis på at kroniske tilstander ikke må være kroniske for alltid. Gjennom gode praksiser som yoga, meditasjon og egenkjærlighet tok jeg livet mitt og verdien min tilbake. Det kan du også gjøre. Mitt misjon er å gi deg håp, inspirasjon og motivasjon til å velge din helse - og velge deg. Og gi deg den støtten du trenger på veien. Din nye hverdag venter på deg.

JA NÅ VIL JEG HA DET BEDRE

 

Se for deg at: 

✨ Smerter og uro blir til velvære og ro
✨ Utmattelse blir til energi og glede
✨ Hjernetåke blir til klarhet og oversikt
✨ Tankekjør blir til en mild indre dialog
✨ Spenninger og stivhet mykner
✨ Du får regenererende hvile
✨ Du våkner om morgenen, føler deg uthvilt og klar, og gleder deg til å ta fatt på dagen

Alt dette er mulig med babyskritt og tålmodighet. Det første du må gjøre er å komme ut av symptomsyklusen og skape stabilitet. Derfra kan du skape progresjon.

 

Du skal vite at lindring; fysisk, mentalt og emosjonelt - er tilgjengelig for deg akkurat her og nå - og det finnes en vei ut.

Det jeg og yogaen kan hjelpe deg med er:

✅ Å ha det bedre i hverdagen din der du er akkurat nå

✅ Å legge til rette for kroppens selvhelende evner så du kan oppleve progresjon

Jeg vet hvordan det føles å våkne og føle at du har løpt maraton om natta, og stavre deg ut på badet med stive lemmer.. 

Ta inn dette: Kroppen din VIL heale seg selv. Det du må gjøre er å legge til rette for denne prosessen og du må tro på den. Det ER mulig og jeg er et levende bevis. Det er ingen quick fix, men du kan få det bedre med en gang ved hjelp av enkle teknikker.

Hvis vi går dypere så er det mer under overflaten her.. Der kommer egenkjærligheten inn i bildet. Du er så god til å ivareta andre og gi omsorg til andre. Nå er det på tide at du gir deg selv den samme oppmerksomheten. Ta tilbake din verdi og få bedre dager nå. Klikk på den rosa knappen under her så får du 14 dagers gratis prøvetid. Portalen skal oppgraderes og dette er siste sjanse å få den til gammel pris, og den prisen har du så lenge du er medlem. Registrer deg nå så er du allerede ett skritt nærmere å ha det koselig på innsiden av kroppen og ha ro i sjela. Nå er tiden for å gjøre godt for deg :)

BLI MEDLEM NÅ

 

Hva jeg tilbyr i vår portal:

✨ Rolig yoga - rehabiliterende (MediYoga, YinYoga, + Myk Flyt)

✨ Dynamisk yoga - den beste kjernestyrkeyogaen som skåner ledd og bindevev (også med HIIT) + Kundalini

✨ Avspenninger, pusteteknikker og meditasjoner

✨ Mentoring og gode praksiser for egenkjærlighet

✨ Dybdekunnskap om energisystemet (yogaterapeutisk)

✨ Dybdekunnskap om kropp og sjel

✨ Drypp om manifestering og feng shui/rensing

✨ Avprogrammering

✨ HÅP

✨ I tillegg til selve portalen har vi et støttesamfunn i en lukket Facebookgruppe

Silje, 4barnsmor med fibromyalgi

"Vil forøvrig si at det å bli medlem av portalen har vært utrolig godt for meg, og gjort hverdagen min mye bedre. Du er utrolig flink samtidig som du setter fokus på veldig viktige problemstillinger og spørsmål som berører meg og sikkert veldig mange i hverdagen. Synes det er en kunst, men synes jeg har blitt bedre på å puste. Avspenning har også vært vanskelig for meg, men synes det skjer endringer her også nå. Tusen takk."

Babysteps er tingen…

Vi lever i en utfordrende tid. Det er viktigere enn noen gang å fylle på i egen kopp. Bare du kan gjøre det. 💗

Vi er programmert til å tro at det er egoistisk å ta vare på oss selv. Egentlig er det motsatt. Det er livsnødvendig. Også for de rundt deg. Når du investerer i deg selv, ditt velvære og din helse, vil du ha det bra. Og når du har det bra vil du spre gode vibrasjoner ut til de rundt deg og til verden. Vi kan ikke være vår beste versjon ved å bare ta vare på andre. Vi må begynne med oss selv.

Det er lettere enn du tror å snu en negativ trend, eller få i gang noe som har stoppet opp. Babyskritt er tingen. 

Når du setter av tid til deg selv, kanskje du begynner med 5 minutter om dagen eller én praksis i uka, så vil du merke positive endringer. Positive endringer trekker til seg flere positive endringer. Dermed har du kommet inn i den positive spiralen.

Jeg vet det kan føles overveldende å putte noe mer inn i en allerede full kalender. Da kan jeg fortelle deg: At ved å ta vare på deg, vil du være mer sentrert og mer til stede, også i dine daglige oppgaver, og du vil oppleve at tiden åpner seg. Du får mer tid.

Hva kan være viktigere enn din helse? Når ikke du har det bra er det ingenting annet som er bra heller. Ikke vent med å få det bedre. Hvorfor skulle du det?

JEG VIL BLI MEDLEM NÅ

Og husk du er ikke alene:

 Når du kommer i stress og går i det gamle, har du alltid tilgjengelige teknikker for å snu momentumet

 Du har en gruppe med likesinnede som du kan dele med og hente inspirasjon og støtte fra

 Du har en mentor og guide som har gått veien før deg - tilgjengelig for deg når du trenger guiding og motivasjon

Er jeg den rette læreren for deg? Se hva som resonnerer 👇🏼

 Har du fibromyalgi, fatigue, smerter, uro, søvnvansker, hjernetåke, eller lignende syndrom så vet jeg hvordan du har det. Disse yogastilene og egenkjærlighetspraksisene har jeg selv brukt på min reise fra smertetåke til symptomfrihet og glede.

 Hvis det pirker borti noe hos deg når jeg snakker om egenkjærlighet - så er det fordi du trenger å kultivere egenkjærlighet og egenverdi. Da har du kommet til rett sted. Her gjennomsyrer egenkjærligheten alt vi gjør.

 Mitt hovedfokus som yogalærer er helse (forebygging, vedlikehold og egenhealing (kroppen er magisk, tvil aldri på det)) og egenkjærlighet. Du lærer å lytte til kroppen, ikke presse kroppen inn i stillinger den ikke vil. Du lærer å bevege deg innenifra og ut. Du skal ha det bra i praksisen som i livet.

 Sagt om meg som yogalærer: "Nydelig tilstedeværelse, presise og lettfattelige instruksjoner, god uhøytidelig stemning med humor. Møter deg der du er. Lærerikt og inspirerende. Behagelig vesen og stemme. Trygg og rolig. Åpnet nye dører for meg."

 Jeg er her for å støtte deg på veien. Jeg sjekker og svarer på spørsmål daglig i Facebook-gruppa, sånn at du ikke blir hengende. Jeg kommer med anbefalinger for deg når du forteller meg hva du trenger. Vi deler, spør og inspirerer i Facebook-gruppa, så dere også blir «terapeutiske agenter» for hverandre.

 Hvis du lurer på det formelle så har jeg 3 forskjellige yogautdannelser hvor to av dem er terapeutiske i tillegg til at jeg er psykodramaterapeut. Endringsprosesser og tilfriskning er det jeg lever og puster for. Selv om det ikke alltid er behagelig, så er det alltid verdt det. 

Hvis noe av dette resonnerer med deg, så tipper jeg du er klar for YogaUniverset. Trykk på den rosa knappen, registrer deg, og la oss få deg inn i den positive spiralen. Du har venta lenge nok nå ❤️

JEG ER ABSOLUTT KLAR

Månedens tema i oktober - Det autonome nervesystemet 🧠🫁🫀

Du får en støttende,inkluderende og interaktiv portal. Det blir månedens tema og mantra, ukentlige livsendinger på forskjellige tidspunkt, månedlig felles meditasjon, og du kan når som helst stille spørsmål og dele dine erfaringer i Facebook-gruppa. Jeg er tilgjengelig som din mentor der inne. For mer detaljer, trykk her 👇🏼✨

JEG VIL VITE MER

Bli medlem av YogaUniverset

Velg det abonnementet som passer best for deg

MÅNEDLIG

Kr 279,-

Per måned

Månedlig abonnement uten bindingstid

Prøv gratis i 14 dager

BLI MEDLEM NÅ

ÅRLIG

Kr 2790,-

Per 12 måneder

Beste pris - du sparer inn 2 måneder

Prøv gratis i 14 dager

BLI MEDLEM NÅ

Noe mer du lurer på?

YogaUniverset er et månedlig eller årlig abonnement hvor du har tilgang til et stort bibliotek av yogavideoer, og andre gode praksiser. Du har også mulighet til å være med på livesendinger, få veiledning og inspirasjon og hjelp av meg, Renée og av likesinnede i en Facebook-gruppe.

Det er ingen bindingstid, og du melder deg veldig enkelt av selv, ved å være logget inn, klikke på ikonet øverst i høyre hjørne, velge innstillinger og så avmelding. Da er du avmeldt og vil fortsatt ha tilgang frem til neste trekk. Du kan også melde deg av med epost til meg, og da må du beregne to virkedager for å få det utført.

YogaUniverset passer for deg hvis du vil løfte din helse og ditt velvære, uavhenging av hvor du er i dag. Det passer også hvis du er fornøyd der du er og vil opprettholde formen, gleden og livskraften din. Hvis du tidligere har slitt med å opprettholde gode praksiser og innarbeide gode vaner, og kanskje du ikke har et yogasamfunn å gå til, så kan YogaUniverset tilby struktur og inspirasjon og støtte - for å holde deg på veien.

Ja, det passer helt ypperlig. Her får du alt du trenger for å komme i gang, og du får støtte og hjelp når du trenger det. Du begynner der du er, og bare 5 minutter om dagen, eller en til to litt lengre praksiser i uka vil øke livskvaliteten din.

Ja, absolutt. Min erfaring er at vi alle trenger guiding, inspirasjon og nye perspektiver på veien. Selv har jeg alltid en eller flere mentorer og andre yogalærere jeg lar meg inspirere av. 

Du finner alle videoene inne i en portal som du logger deg inn til via hjemmesiden til Forandringsrommet. Info kommer rett i innboksen din når du melder deg på. Når du logger deg inn får du tilgang til over 100 videoer som er organisert oversiktlig i bolker etter yogastil og tema. Lenke til livesendinger vil bli sendt ut på epost en gang i måneden, så du kan se via Zoom, eller du kan se dem live eller i etterkant i Facebook-gruppa. Praksisen er tilgjengelig for deg akkurat når du trenger den. Spørsmål og veiledning foregår i en lukket Facebook-gruppe.

Du finner Core Strengt Vinyasa Yoga, MediYoga, myk yogaflyt (basert på Hatha), Kundalini yoga, og YinYoga + noen praksiser som er sammensmeltinger av stiler over tema. Du finner også forskjellige typer meditasjoner (puste/mantra/guidede) og avspenninger/Yoga Nidra samt annet bonusmateriale. Og andre helende praksiser og inspirasjon.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.