Lavterskeltilbud for å støtte deg i hverdagen. Du finner utallige praksiser som møter deg der du er, uansett hvor du er på din helsereise akkurat nå. Det er praksiser for å forebygge stress, kultivere egenkjærlighet, bygge kjernestyrke, sove bedre, og resette nervesystemet, for å nevne noe. 
Yogaen har tatt meg fra kronisk syk til mer livskraft og glede nå enn da jeg var 20. La meg hjelpe deg også inn i den positive spiralen.

Den praksisen du trenger alltid tilgjengelig rett inn i stua di!

 

JEG VIL GJERNE PRØVE GRATIS

Du skal ikke jobbe hardere... 💗

Hvis du kjenner på mye stress, føler deg overveldet, og kanskje har utviklet en kronisk sykdom, så er du ikke alene. Du skal vite at det finnes en vei ut, og det skal mindre til å snu trenden enn du tror. For at det skal endre seg må du være villig til å ta ansvar for egen helse og eget velvære. Det betyr ikke at du skal jobbe hardere enn du allerede gjør. Heller tvert imot. Min erfaring er at det er noe helt annet enn det du tror, som skal til for å skape en endring..

Yogaen har vært uvurderlig i min healingprosess og på min egenkjærlighetsreise. Det er et potent verktøy. La meg guide deg inn i den positive spiralen så du kan få en bedre hverdag.

JA NÅ VIL JEG HA DET BEDRE

Solveig, langtidssykemeldt etter bilulykke, pedagogisk leder og nå barneyogalærling

"Jeg fant Forandringsrommet da jeg var under rehabilitering og ble anbefalt mediyoga som behandlingsform. Første gang jeg deltok på en saltime med deg Renée, sa du at det ville kunne forløse noe. Jeg hadde full tillit til deg og til yoga fra dag én og kom meg gjennom. Nå har jeg integrert opplegget i min hverdag, og lært meg å bruke ulike yogaøvelser og serier hensiktsmessig. Dersom jeg har vondt et sted, enten fysisk eller psykisk så kan jeg finne noe innen yoga som hjelper meg gjennom, hjelper meg å takle, eller fjerner smerten. Yoga forsterker også det positive og gir en herlig balanse. Jeg følger live-sendingene så langt jeg har mulighet, bruker portalen og følger med på Facebook. Jeg vil påstå at det å ha et forhold Yogauniverset og Renée er blitt en viktig del av nettverket mitt. I portalen finner jeg flotte verktøy i form av ulike praksisfilmer, og i dialog her på gruppa kan jeg få råd og veiledning, eller komme med egne innspill. Veldig takknemlig for alt sammen."

Kan du puste - så kan du gjøre yoga 🙌🏼

Det jeg og yogaen kan hjelpe deg med er:

✅ Å roe og styrke nervesystemet

✅ Å ha det bedre i hverdagen din der du er akkurat nå

✅ Å gi deg velvære på innsiden av deg

✅ Å legge til rette for kroppens selvhelende evner så du kan oppleve progresjon

✅ Å finne veien inn til din kilde og din kraft

✅ Å gi deg støtte og veiledning på veien

Silje, firebarnsmor med fibromyalgi

"Vil forøvrig si at det å bli medlem av portalen har vært utrolig godt for meg, og gjort hverdagen min mye bedre. Du er utrolig flink samtidig som du setter fokus på veldig viktige problemstillinger og spørsmål som berører meg og sikkert veldig mange i hverdagen. Synes det er en kunst, men synes jeg har blitt bedre på å puste. Avspenning har også vært vanskelig for meg, men synes det skjer endringer her også nå. Tusen takk."

 

Dette om mere til kan yogaen gi deg: 

✨ Smerter og uro blir til velvære og ro
✨ Utmattelse blir til glede og overskudd
✨ Hjernetåke blir til klarhet og oversikt
✨ Tankekjør blir til en mild indre dialog
✨ Spenninger og stivhet mykner
✨ Du får regenererende hvile
✨ Du bygger styrke i kjernen og utfører daglige gjøremål med letthet
✨ Du våkner om morgenen, føler deg uthvilt og klar, og gleder deg til å ta fatt på dagen

Du begynner akkurat der du er og tar ett skritt av gangen. 5 minutter om dagen som er din tid, kan få deg inn i den positive spiralen på kort tid. Små endringer kan i sannhet skape store forskjeller.

 

Hvis du kjenner på kronisk stress så er du ikke alene. Det er ikke noe galt med deg. Kulturen vår gjør oss syke. Den oppfordrer ikke til egen ivaretagelse. Vi må ta rommet selv.. Det å gi plass til meg selv i eget liv gjennom yogaen - er det lykkeligste valget jeg noen gang har tatt. Vil du gjøre det samme?

Ta inn dette: Kroppen din VIL heale seg selv. Det du må gjøre er å legge til rette for denne prosessen og du må tro på den. Det ER mulig og jeg er et levende bevis. Praksisene kan gi deg lindring og glede med en gang, det er også ferskvare - og må vedlikeholdes. I YogaUniverset har du tilgang til praksiser som passer dagsformen uansett hvor du er, og som du kan ta inn i hverdagen din akkurat når det passer for deg. Med meg som yogalærer får du yoga som er helsefokusert og ikke prestasjonsfokusert.

Hvis vi går dypere så er det mer under overflaten her.. Der kommer egenkjærligheten inn i bildet. Du er så god til å ivareta andre og gi omsorg til andre. Nå er det på tide at du gir deg selv den samme oppmerksomheten. Ta tilbake din verdi og få bedre dager nå. Klikk på den rosa knappen under her så får du 14 dagers gratis prøvetid. Da er du allerede ett skritt nærmere å ha det koselig på innsiden av kroppen og ha ro i sjela. 

BLI MEDLEM NÅ - 7 dagers gratis prøvetid

 

Hva jeg tilbyr i vår portal:

✨ Rolig yoga - stressreduserende og rehabiliterende (MediYoga, YinYoga, + Myk Flyt)

✨ Dynamisk yoga - den beste kjernestyrkeyogaen som skåner ledd og bindevev (også med HIIT) + Kundalini

✨ Avspenninger, pusteteknikker og meditasjoner

✨ Veiledning og gode praksiser for egenkjærlighet

✨ Dybdekunnskap om energisystemet - chakraene (yogaterapeutisk)

✨ Dybdekunnskap om kropp og sjel

✨ Drypp om manifestering, feng shui og avprogrammering

✨ HÅP

✨ Ukentlige livesendinger på Zoom som er knyttet til månedens tema i portalen

✨ I tillegg til selve portalen har vi et støttesamfunn i en lukket Facebookgruppe - hvor du også får veiledning

 

Grete, sykepleier, mor og yogainstruktør

"I yogauniverset finnes det program fra flere ulike yogastiler. Det er både kortere og lengre økter og det kommer stadig nye videoer. Sjansen er stor for å finne noe som passer deg akkurat der du er. Det finnes også egne videoer med ulike meditasjoner. Siden er delt inn i ulike kategorier så det er lett å finne frem. Jeg anbefaler absolutt å bli med i Yogauniverset med Renée, det er fri tilgang til yoga for lite penger."

Babysteps er tingen…

Vi lever i en utfordrende tid. Det er viktigere enn noen gang å fylle på i egen kopp. Bare du kan gjøre det. 💗

Vi er programmert til å tro at det er egoistisk å ta vare på oss selv. Egentlig er det motsatt. Det er livsnødvendig. Også for de rundt deg. Når du investerer i deg selv, ditt velvære og din helse, vil du ha det bra. Og når du har det bra vil du spre gode vibrasjoner ut til de rundt deg og til verden. Det holder ikke å ha fokus utover og bare ta vare på andre. Vi må begynne med oss selv.

Det er lettere enn du tror å snu en negativ trend, eller få i gang noe som har stoppet opp. Babyskritt er tingen. 

Har du prøvd før og gitt opp, skjønner ikke hvorfor det skal være annerledes denne gangen..? Kanskje det er akkurat denne portalen og meg som lærer og inspirator du har venta på.. Det er fortsatt du som må gjøre jobben. Du som må være villig til å forplikte deg overfor deg selv til å gjøre deg godt. Er du lei nok, av å ha det sånn som du har det, så gjør du det. Jeg og portalen møter deg der du er.

Når du setter av tid til deg selv, kanskje du begynner med 5 minutter om dagen eller én praksis i uka, så vil du merke positive endringer. Positive endringer trekker til seg flere positive endringer. Dermed har du kommet inn i den positive spiralen.

Jeg vet det kan føles overveldende å putte noe mer inn i en allerede full kalender. Da kan jeg fortelle deg: At ved å ta vare på deg, vil du være mer sentrert og mer til stede, i deg selv og i dine daglige oppgaver, og TIDEN VIL ÅPNE SEG. Du vil oppleve at du får mer tid.

Hva kan være viktigere enn din helse? Når ikke du har det bra er det ingenting annet som er bra heller. Hvorfor skulle du vente med å få det bedre..?

JEG VIL BLI MEDLEM NÅ - GRATIS PRØVETID

Du er ikke alene 💜

 Når du kommer i stress og går i det gamle, har du alltid tilgjengelige teknikker for å snu momentumet

 Du har en gruppe med likesinnede som du kan dele med og hente inspirasjon og støtte fra

 Du har en yogalærer- og terapeut som har gått veien før deg - tilgjengelig for deg når du trenger veiledning og motivasjon

Når jeg fikk fibromyalgi for mange år siden sa legen at jeg måtte lære meg å leve med smertene... Jeg slo meg heldigvis ikke til ro med det. Jeg gjorde helse til min førsteprioritet, og i dag er jeg et levende bevis på at «kroniske» tilstander absolutt kan heles. Gjennom gode praksiser som yoga, meditasjon og egenkjærlighet tok jeg livet mitt og verdien min tilbake. Det kan du også gjøre. Min misjon er å inspirere og motivere deg til å forplikte deg ovenfor deg selv - til å velge din helse og ditt velvære. Ikke med å bite tenna sammen og jobbe ennå hardere. Du jobber allerede for hardt. Mye av prosessen for å få det bedre handler om å løsne grepet og tillate «det som er». Det og mye annet har yogaen lært meg. Nå er det din tur. Bare du kan gjøre det, men du trenger ikke gjøre det alene. Hvis du vil bli veiledet av en traume- og rehabiliteringsbevisst yogalærer- og terapeut - som har gått veien før deg - så er du hjertelig velkommen inn. Den beste tiden å starte på er nå 💜

Er jeg den rette læreren for deg? Se hva som resonnerer 👇🏼

 Har du fibromyalgi, fatigue, smerter, uro, søvnvansker, hjernetåke, eller lignende symptomer så vet jeg hvordan du har det. Disse yogastilene og egenkjærlighetspraksisene har jeg selv brukt på min reise fra smertetåke til symptomfrihet og glede.

 Du heller mot type A personlighet, flink pike, perfeksjonist, pleaser, liker å ha kontroll - har lett for å «kjøre på» og det er mer utfordrende å hvile og gi slipp - og det pirker borti noe hos deg når jeg snakker om egenkjærlighet - og egenverdi. Da har du kommet til rett sted. Her gjennomsyrer egenkjærligheten alt vi gjør.

 Mitt hovedfokus som yogalærer er helse (forebygging, vedlikehold og egenhealing (kroppen er magisk, tvil aldri på det)) og egenkjærlighet. Du lærer å lytte til kroppen, ikke presse kroppen inn i stillinger den ikke vil. Du lærer å bevege deg innenifra og ut. Du skal ha det bra i praksisen som i livet.

 Sagt om meg som yogalærer: "Nydelig tilstedeværelse, presise og lettfattelige instruksjoner, god uhøytidelig stemning med humor. Møter deg der du er. Lærerikt og inspirerende. Behagelig vesen og stemme. Trygg og rolig. Åpnet nye dører for meg."

 Jeg er her for å støtte deg på veien. Jeg sjekker og svarer på spørsmål daglig i Facebook-gruppa, sånn at du ikke blir hengende. Jeg kommer med anbefalinger for deg når du forteller meg hva du trenger. Vi deler, spør og inspirerer i Facebook-gruppa, så dere også blir «terapeutiske agenter» for hverandre.

 Hvis du lurer på det formelle så har jeg 3 forskjellige yogautdannelser hvor to av dem er terapeutiske i tillegg til at jeg er psykodramaterapeut. Endringsprosesser og tilfriskning er det jeg lever og puster for. Selv om det ikke alltid er behagelig, så er det alltid verdt det. 

Hvis noe av dette resonnerer med deg, så er du er klar for YogaUniverset. Du har uansett ingenting å tape - fordi du får prøve gratis i 7 dager - og alt å vinne - helse, velvære, glede og livskraft! Trykk på den rosa knappen, registrer deg, og la oss få deg inn i den positive spiralen. Du har venta lenge nok nå ❤️

JEG ER ABSOLUTT KLAR

Noe mer du lurer på?

YogaUniverset er et månedlig eller årlig abonnement hvor du har tilgang til et stort bibliotek av yogavideoer, og andre gode praksiser. Du har også mulighet til å være med på livesendinger, få veiledning og inspirasjon og hjelp av meg, Renée og av likesinnede i en Facebook-gruppe.

Det er ingen bindingstid, og du melder deg veldig enkelt av selv, ved å være logget inn, klikke på ikonet øverst i høyre hjørne, velge innstillinger og så avmelding. Da er du avmeldt og vil fortsatt ha tilgang frem til neste trekk. Du kan også melde deg av med epost til meg, og da må du beregne minimum to virkedager for å få avmeldingen utført.

YogaUniverset passer for deg hvis du vil løfte din helse og ditt velvære, uavhenging av hvor du er i dag. Det passer også hvis du er fornøyd der du er og vil opprettholde formen, gleden og livskraften din. Hvis du tidligere har slitt med å opprettholde gode praksiser og innarbeide gode vaner, og kanskje du ikke har et yogasamfunn å gå til, så kan YogaUniverset tilby struktur og inspirasjon og støtte - for å holde deg på veien.

Ja, det passer helt ypperlig. Her får du alt du trenger for å komme i gang, og du får støtte og hjelp når du trenger det. Du begynner der du er, og bare 5 minutter om dagen, eller en til to litt lengre praksiser i uka vil øke livskvaliteten din.

Ja, absolutt. Min erfaring er at vi alle trenger guiding, inspirasjon og nye perspektiver på veien. Selv har jeg alltid en eller flere mentorer og andre yogalærere jeg lar meg inspirere av. 

Du finner alle videoene inne i en portal som du logger deg inn til via hjemmesiden til Forandringsrommet. Info kommer rett i innboksen din når du melder deg på. Når du logger deg inn får du tilgang til over 100 videoer som er organisert oversiktlig i bolker etter yogastil og tema. Lenke til livesendinger vil bli sendt ut på epost en gang i måneden, så du kan se via Zoom, eller du kan se dem live eller i etterkant i Facebook-gruppa. Praksisen er tilgjengelig for deg akkurat når du trenger den. Spørsmål og veiledning foregår i en lukket Facebook-gruppe.

Du finner Core Strengt Vinyasa Yoga, MediYoga, myk yogaflyt (basert på Hatha), Kundalini yoga, og YinYoga + noen praksiser som er sammensmeltinger av stiler over tema. Du finner også forskjellige typer meditasjoner (puste/mantra/guidede) og avspenninger/Yoga Nidra samt annet bonusmateriale. Og andre helende praksiser og inspirasjon.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.