YogaUniverset 

 

 

 

 

 

Er du lei av stress, smerter, utmattelse, uro i kropp og sinn
og mangel på hvile og regenerering?
Lengter etter å kunne nyte livet og ha det bra? 

 
JEG VIL BLI MEDLEM OG PRØVE GRATIS I 14 DAGER

Månedens tema i april: ALIGN 🦅

Du får en støttende,inkluderende og interaktiv portal. Det blir månedens tema og mantra, ukentlige livsendinger på forskjellige tidspunkt, månedlig felles meditasjon, og du kan når som helst stille spørsmål og dele dine erfaringer i Facebook-gruppa. Jeg er tilgjengelig som din mentor der inne. For ennå mer detaljer, les videre 👇🏼✨

Månedlig tema, mantra og felles meditasjon

Hver måned har vi fokus på et nytt tema. Det kan være egenkjærlighet (mitt favoritt-tema), en yogastil, styrke, meditasjon, tankekjør, veien til ro, aksept, balanse, et chakra, osv. Du vil også få et månedlig oppløftende mantra (som du kan bruke den måneden hvis det resonnerer med deg) og vi vil ha en felles meditasjon i slutten av måneden. 

Ukentlige livesendinger 🎥

Yogaøkter, meditasjoner, fordypningstimer, spørsmål og svar, mentoring, og annet relevant stoff som er knyttet til din fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle helse. Du kan alltid se i opptak hvis du ikke får vært med live. Du vil motta sendingsplanen på epost for en måned av gangen, sammen med månedens tema og mantra. Og zoom-lenke som gjelder for alle sendingene den måneden. 

Tilgang til et stort bibliotek av filmer

Du får umiddelbar tilgang til godt over 100 ferdiginnspilte norske yoga- og meditasjonsfilmer av god kvalitet. I forskjellige yogastiler, fra det mykeste myke til dynamiske økter med innlagt intervalltrening. Du vil også finne andre godgjørende praksiser og inspirasjon til helhetlig helse. Det vil bli lagt til nye videoer hver måned, noen av livesendingene vil også bli redigert og lagt inn i portalen. Og du er velkommen til å ønske deg nye videoer hvis det er noe helt spesielt du ønsker deg.

 

Støtte og inspirasjon 💗

Delinger og spørsmål er 100 prosent velkomment i Facebookgruppa vår. Be om støtte og hjelp når du trenger det, og få oppfølging og anbefalinger av meg og andre likesinnede. Du vil ha en base du alltid kan komme til for å plukke deg opp og løfte deg. Og hente inspirasjon til å ivareta deg selv. Sammen skaper vi et levende yogasamfunn i gruppa.

Hva får du i medlemsskapet:

✨Månedlig tema, mantra, fordypningstime, felles meditasjon og spørsmål og svar

✨Ukentlige livesendinger med gode praksiser og alltid mulighet til å se i opptak

✨Nye videoer hver måned så du alltid får ny inspirasjon

✨Tilgang til hele biblioteket med over 100 yoga- og meditasjonspraksiser og andre guidende videoer

✨Mulighet til å ønske deg akkurat den videoen du trenger

✨Min støtte og mentoring når du trenger det

✨En lukket Facebook-gruppe med likesinnede, hvor dere vil fungere som "terapeutiske agenter" for hverandre

✨Månedlig mail for å holde deg oppdatert med månedens tema og livesendinger

✨En rimelig og lett tilgjengelig måte å opprettholde dine gode praksiser akkurat når det passer for deg

✨ En erfaren yogalærer med dybdekunnskap i yogaterapi, chakrasystemet, kropp-sinn-forbindelsen - og som har gått veien før deg fra ubalanse til balanse

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.