YinYoga

Kurs med oppstart i uke 1 - 11 ganger til og med uke 12.
Jeg er så glad for at vi fortsatt kan tilby yinyoga med Camilla Augusta i Forandringsrommet. Du lander garantert på disse timene 🙏🏼

Yinyoga - for alle - mandager fra kl 1930 - 2100 

Yinyoga er en rolig yogapraksis der vi blir i stillingene over tid, 1 - 5 minutter. Det er hovedsaklig sittende og liggende øvelser. Yinyoga skaper flyt gjennom kroppens bindevev og energibaner, økt bevegelighet samt mobilisering i ledd og ligamenter. Når vi er i stillingene lenge åpner det for refleksjon, ettertanke og oppmerksomt nærvær. Vi kan lære å se våre handlingsmønstre med nye briller. Vi tillater oss å akseptere der vi er i øyeblikket og lytter dypere til kroppen.

Mandag fra kl 1930 til kl 2100 - for alle

PÅMELDING PÅMELDING - 2 avdrag

Om Camilla Augusta

Camilla Augusta har sin bakgrunn fra sang, dans og teater i Oslo og London. Veien til yoga var kort, og underveis i skuespiller-tilværelsen ble hun spurt om å undervise. Dette ga så sterk gjenklang at hun begynte å jobbe mer som yogainstruktør enn skuespiller. En fascinasjon for østens livsvisdom har hun alltid hatt og i 1998 begynte Camilla med ACEM meditasjon. Hun har sin sertifisering fra Nosara Yoga Institute i Costa Rica. Både for eqenpraksis og for å utvikle seg som lærer, har hun mange tilleggs-kurs og workshops i bagasjen. Hun underviser for både barn og voksne. Camilla sine klasser har en betryggende ro over seg, og samtidig med humor og lek. Bare å nyte. Det er så fint å ha henne i Forandringsrommet.

Kom hjem til deg selv og spill hovedrollen i eget liv

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.