GONGBAD I MOSS KIRKE

Gongen er et fantastisk verktøy til stressreduksjon. Det nærmeste vi kommer en quick fix til det vi alle trenger - nemlig dyp hvile og restitusjon - en pause fra støyen der ute for å lande og få kontakt med kilden i oss selv. La deg lede inn i terapeutisk hvile og la vibrasjonene fra gongen løfte deg og rense deg.

Her kan du se innslag om oss som ble sendt NRK Viken/Oslo, og på Norge rundt 25/11- 23 💫

"Tusen takk for seansen du ga på fredag. Jeg opplevde gradvis mer og mer ro i hele kroppen, stresstankene slapp taket og tilslutt lå jeg igjen med opplevelsen av dyp ro, våken og med en sterk klarhet i sinnet. Ny innsikt oppsto i den tilstanden jeg kom inn i. Takk."

Charlotte
Terapeut

Nytt Gongbad i juni i Moss kirke - fredag 28. juni fra kl 1800 - 1930 ✨ 

Magisk gongbad, deilig stressreduksjon, visjoner, indre ro, meditativt, terapeutisk, rensende og lykkebringende latmannsyoga - alt i ett - i det vakre kirkerommet.

Pass på at du fanger opp mail med info som kommer til deg når du er påmeldt!

Gong kan ikke beskrives men må rett og slett oppleves ✨

Påmelding 28. juni 💫

"Gong må bare prøves. Nesten umulig å forklare hvordan den tar deg med inn i sin magiske klang! Jeg forsvinner inn i et deilig sted og kommer tilbake av en vakker lyd som du "vekker" oss med (som bringer gode barndomsminner av en grunn). Mest av alt så føler man seg som et nytt menneske, som om alt en ikke trenger forsvinner. MAGI med Renée og "Skrangle-Sally’s» vakre toner. Anbefales på det varmeste. Sat Nam."

Jeanette
Trofast gongbader

"Vibrasjoner fra gongen gjør noe med meg, føler meg mer avslappet i kropp og sjel. Det føles som å bli ‘’ny’’ vi lever i en stresset tilværelse og alle bør oppleve de magiske vibrasjoner fra gongen. Anbefales på det sterkeste."

Tanja
Sykepleier

"En utrolig deilig reset for kropp og sinn. Jeg nyter gongbadene til Renée. Vibrasjonene fra gongen setter kroppen min inn i en dyp, meditativ tilstand. I denne dype avspenningen opplever jeg at både kropp og sinn får mulighet til å balansere seg, og resultatet blir mental klarhet og emosjonell balanse."

Alexandra
Yogalærer og musiker

"På gongbad i Moss kirke hadde jeg en dyp følelse av velvære og avspenning gjennom hele seansen. Atmosfæren og akustikken i kirken gjorde dette til en veldig spesiell opplevelse. Renée startet med å lede oss igjennom øvelser som ga meg ro og tilstedeværelse. Deretter ledet hun oss med varme, kunnskap og trygg hånd gjennom det hele. Dette var rett og slett en magisk opplevelse!"

Pia
Kreativ leder

Føl deg bedre på 12 minutter 🙌🏼

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.