Yogi og livsnyter

Yoga = egenkjærlighet

Hei, og velkommen! Jeg er Renée og jeg driver Forandringsrommet, som er et yogastudio i Møllebyen i Moss. Jeg jobber som yogalærer, yogaterapeut, inspirator og changemaker. Det beste jeg vet er å kunne inspirere og hjelpe deg til å få et bedre liv.

For meg så har yoga vært en reise fra å ha en kropp i stor ubalanse, til nå å bli friskere, sunnere, og sterkere år for år. Og til et liv fylt av glede og livskraft. Det er derfor jeg ønsker å kunne dele det magiske redskapet med så mange som mulig. Jeg har gjort helse til en førsteprioritet i mitt liv, og ønsker å inspirere andre til det samme. Hvis vi glemmer eller ikke skaper rom til å ivareta oss selv, så vil det til slutt smelle. Sorry, men det er fakta.

Det begynte med egenpraksis, så Teacher Training, og så ble Forandringsrommet født, i ganske rask rekkefølge. Yoga grep inn i livet mitt på alle plan, og jeg har ikke angret en dag.

Jeg har fordypet kunnskap i MediYoga og Core Strength Vinyasa Yoga. Akkurat nå er jeg i ferd med å ta yogautdannelse nr. 3 og bli yogaterapeut ennå en gang – denne gangen med Maja Thune. Kan aldri få nok av å lære, og å gå på skole. Det holder gnisten og kreativiteten i gang. Det er et hav å ta av der ute. Og alt som har med helhetlig helse å gjøre får lett min oppmerksomhet.

Egenkjærlighet er et tema jeg har vært opptatt av i mange år. Fordi jeg føler at mye av nøkkelen til helse og glede ligger der. Vi må forstå - ikke bare i teorien, men også kjenne det i kroppen – at vi er gode nok. Du ER god nok! Fantastiske ting skjedde i mitt liv den dagen jeg begynte å gi slipp på perfeksjonisme, og i stedet begynte å være den perfekte uperfekte meg. Det er frihet for meg.

"This will be you gong for life"

Jeg "ble utsatt for" mitt første gongbad på skolen på Sagene, du kan trygt si det var forelskelse fra første vibrasjon. Fluksens meldte jeg meg på gongutdannelse i Sverige (det var for lenge å vente på den i Norge). Der bli jeg forelsket igjen, i min vakre og skranglete, brilliante, symfoniske gong. Ah!

Bil hadde jeg ikke, men den gongen skulle bli med meg hjem, og sånn ble det. Det er mulig armene mine vokste noen cm på det.

Siden har gongen vært til jevnlig lykke både for meg selv og mine trofaste gongbad-deltagere. Jeg tror kanskje min gongmentor, Mehtab Benton, får rett i at dette blir min gong for livet... han sa dog ingenting om polygami...

Now, who would like to be a pressed flower..?

Vi lever i en verden med et stort ytre press. Noe som fører til at vi stadig utvikler nye livsstilssykdommer. Jeg tror disse sykdommene prøver å fortelle oss at noe er galt med vår levevei. Men fordi mange av oss ikke har lært å lytte til kroppene våre, - eller rettere sagt har blitt avlært å lytte til kroppene våre - velger vi å distansere oss i stedet for å la smertene guide oss til bedre valg. Det oppstår det gap mellom kropp og sinn. Vi blir rastløse, og klarer ikke å være ordentlig til stede i våre handlinger, våre relasjoner, eller i våre liv.

Hva kan jeg gjøre: Jeg ønsker å hjelpe deg med å tette gapet mellom kropp og sjel. Basert på egen erfaring og erfaringen til mange av mine yoginier har jeg stor tro på yoga som en god metode til å komme "hjem igjen". 

Hvorfor: Slik at du skal få kontakt med din kjerne, og dermed få tilgang på din indre visdom. Da kan du velge å leve mer autentisk, og du vil oppleve mer glede og større tilstedeværelse i livet.

Hvordan: Ett skritt av gangen. Fordi jeg tror at hver positive forandring vi gjør, uansett hvor liten, vil få positive ringvirkninger for oss selv og andre.

Jeg ønsker å være en "changemaker". En katalysator og inspirator i din prosess. Men svarene på hva som er riktig for deg er det bare du som har.

 

 

 

Jeg vil gjerne høre fra deg!
Du kan kontakte meg på Facebook, på epost til; [email protected], eller telefon; 918 45 361.

Tilgang på ubegrenset med yoga online med meg? Prøv gratis i 14 dager!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.