Yoga, frihet, balanse og autentisitet.

Min misjon er å gjøre det enkelt og gøy for deg å bruke gode praksiser for å gjøre dagene dine bedre. Jeg vil være inspirator, katalysator og mentor i din prosess, sånn at du slipper å føle deg overveldet på veien hjem til deg. Jeg elsker å dele gode redskaper som har hjulpet meg maksimalt i eget liv.

 

Hei, jeg er Renée!

For 15 år siden startet min healingreise fra stor ubalanse, og desperasjon etter å få hodet over vannet og kunne puste fritt. Samt et dypt ønske om å bli den mammaen jeg ville være for mine to smårollinger. Fibromyalgien ga meg mye smerter, forvirring, hjernetåke, irritabel tarm, overvekt, utmattelse, uro, depresjon, og søvnvansker. Jeg var i konstant overlevelsesmodus. Ikke et godt sted å være. Hvis du har det sånn nå, sender jeg kjærlighet din vei med det samme. Og vit at det er håp.

Midt i en 5årig psykodramautdannelse (ispedd mye egenterapi) fant yogaen meg. Og dermed var min besettende fasinasjon av kropp og sjel-forbindelsen født. Jeg fikk en yogamatte av ungene mine til jul, og etter det første klønete forsøket var jeg hekta. Yogaen skjøt fart i min tilfriskning og ble en levevei for meg. Veldig raskt ble det også mitt virke. For jeg kunne ikke annet enn å dele denne livsomveltende praksisen videre. Yoga ble veien til mitt indre kompass, indre ro, helse, styrke, glede, egenkjærlighet og gode dager. I dag har jeg det bedre på innsiden enn noen gang før, og symptomene på fibromyalgi er borte.

 

Gode møter og egenkjærlighet

Det ble 7 år med drift av fysisk yogastudio i Møllebyen, og nå har jeg gitt slipp på mitt favorittrom og flyttet Forandringsrommet online. I 7 år har vi delt håp, inspirasjon, ro og styrke i den salen - der har det skjedd mange endringer i kropp og sinn, og mye stress har sluppet taket. Latter, tårer og dype transformasjoner. Nå er min intensjon å skape like gode møter med deg på nett. Det er en tid for alt..

Egenkjærligheten gjennomsyrer alt. Nøkkelen til helse og glede ligger der. Vi må forstå - ikke bare i teorien, men også kjenne det i kroppen – at vi er gode nok. Du ER god nok! Vi må ha medfølelse og tålmodighet med oss selv på veien. Fantastiske prosesser startet i mitt liv når jeg begynte å gi slipp på kontroll og perfeksjonisme, og i stedet begynte å omfavne hele meg. Den friheten ligger også og venter på deg. Og jeg vil hjelpe deg på veien. Hvis du sliter med langvarige smerter eller utmattelse, så sjekk ut mentorprogrammet HEALINGREISEN 🌺

Den magiske gongreisen

Første gang jeg kjente vibrasjonen fra en gong var jeg momentant solgt. Jeg meldte meg fluksens på gongutdannelse i Sverige hvor jeg endte opp med å falle pladask for Skrange-Sally (min vakre gong) og fikk henne med meg hjem til Moss uten bil. Etter å ha avsluttet mitt fysiske yogastudio har jeg vært så heldig å få lov til å holde gongbad i Moss kirke. Det har vært en fantastisk reise, hvor flere og flere oppdager gongens terapeutiske effekt. 

Les mer om gongbad

Kulturen vi lever i..

Vi lever i en verden med et stort ytre press. Presset som vi kjenner på innsiden blir til livsstilssykdommer. Misjonen til disse sykdommene er å fortelle oss at noe er galt med vår levevei. Men fordi vi ikke har lært å lytte til kroppene våre og følelsene våre, - eller rettere sagt har blitt avlært å lytte - så flykter vi i stedet for å la smertene guide oss til bedre valg. Det oppstår det gap mellom kropp og sinn. Vi blir rastløse, og klarer ikke å være ordentlig til stede i våre handlinger, våre relasjoner, eller i våre liv.

Jeg kan hjelpe deg å tette gapet mellom kropp og sjel. Basert på egen erfaring og erfaringen til mange av mine yoginier vet jeg at yoga er en fantastisk metode til å komme "hjem til deg». Du får kontakt med din kjerne og din indre visdom, sånn at du kan leve mer autentisk, og oppleve glede og tilstedeværelse i livet. Vi tar ett skritt av gangen. Hver lille endring du gjør, uansett hvor liten, vil få positive ringvirkninger for deg og de rundt deg.

Jeg har allerede gått veien, og kan guide deg, så du slipper å ta like mange omveier som meg. Jeg vil være den personen jeg selv ønsket meg men ikke hadde på min reise - for deg. Hvis du har lest helt hit, så har jeg truffet noe i deg. Hopp inn i portalen og la oss bli kjent. Det er ingen bedre tid til å investere i deg selv enn nå. Bruk den rosa knappen 👇🏼

 

Du kan kontakte meg på Facebook, på epost til; [email protected], eller telefon; 918 45 361.

Jeg kan være din yogalærer når som helst og hvor som helst. I portalen får du tilgang på ubegrenset med yoga, meditasjoner og andre gode praksiser. Prøv gratis i en uke!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.