Hvor tungt bærer du?

Se for deg dette:

Du er på en reise. Du bærer på en stor og tung koffert. Det gjør reisen din vond og vanskelig. Det er direkte ubehagelig og veldig upraktisk å drasse på den tunge kofferten. Det hindrer deg i å gjøre mange ting som du egentlig har lyst til å gjøre. Kofferten er hele tiden i veien. Og det verker i kroppen av det tunge drasset.

Hvorfor ikke sette kofferten fra deg? Kanskje det er skummelt.. Kofferten gir deg noe, ellers så ville du ikke ha drasset på den. Kanskje du har noe oppi der som du vet du har trengt før, (et sverd og et skjold, for eksempel.. ) så bærer du det med deg for sikkerhets skyld, i tilfelle du trenger det igjen… Selv om du vet at det ødelegger hele opplevelsen din. Hele reisen din…

Hvis det føles rart å sette hele kofferten fra deg, så trenger du ikke å gjøre det på et blunk. Du kan begynne med å gi slipp på noe av det som er inni kofferten. Du kan åpne kofferten og ta ut én ting som du med sikkerhet ikke trenger å dra på lenger. Da blir kofferten litt lettere med en gang og veien blir litt lettere. Du er friere.

Nå har du den erfaringen med deg. Erfaringen av lettheten du allerede har skapt, så neste gang er det litt enklere for deg, det føles tryggere og mer naturlig: Å sette kofferten ned, åpne den, og se om det er noe mer der inne du kan legge fra deg. Du tar ut én ting, du ser på den, du husker hvor den kommer ifra, og du vet at du ikke trenger den lenger. Du ærer den. Så setter du den fra deg. Vips, så er veien enda litt lettere. Du er enda friere.

Kanskje, etter dette, så får du lyst til å sette kofferten ned snart igjen. Du har erfart hvor deilig det er å gi slipp. Hvor befriende det er. Hvor lett du beveger deg. Kanskje du lurer på hvorfor du ikke gjorde det for lenge siden. Men lenge siden har vært. Nå er nå. Óg du kan når som helst sette kofferten fra deg og ta noe ut.

Etter hvert som du har tatt flere og flere ting ut av kofferten så oppdager du virkelig magien. Ikke bare beveger du deg lettere, du opplever så mye mer på reisen, du ser så mye mer, du har lyst til så mye mer, og du VET hva du har lyst til. Og: Det går opp for deg at det er helt unødvendig å bære så tungt. For du får jo det du trenger lagt i hendene dine, akkurat når du trenger det 🙌🏼

Tanken oppstår: Du kan velge å sette hele kofferten fra deg og rett og slett gå fra den.. 😮

Kjenn følelsen i kroppen som det bildet gir 🙌🏼

Hvor fri vil du være da? 💃🏻

〰️♾〰️♾〰️

Ser du?

Reisen er livet. Vi har en tendens til å dra med oss mye mer enn vi trenger.. Det du har i kofferten er programmeringene dine og de vonde erfaringene dine. Hvis du ikke erkjenner dem, og føler følelsene dine, så bærer du dem hele tiden med deg. Som en tung koffert. Hvis du aksepterer dine erfaringer, og lar følelsene bevege seg gjennom deg, så setter du fra deg tyngden, men du tar likevel med deg læringen fra erfaringen.

Det er aldri for sent å gi slipp. Det er aldri for tidlig. Du synes sikkert at du har mange andre ting å gjøre, men vit at hvis du gir slipp først, føler først, erkjenner først, så kan du gjøre alle de andre tingene med mye større letthet.

Det er dette jeg har drevet med på yogamatta og i livet de siste 10 årene og mer. Jeg har tatt utallige tunge ting ut av kofferten min. Og har opplevd en enerom befrielse. Å pakke lett avler glede, smil, latter, letthet (eureka 😜) dans, livskraft, lidenskap og compassion. Vi kan velge å bevege oss med letthet gjennom livets store og små dilemma. Vi er frie til å gjøre det vi vil.

Sat nam.

Hva kan du gi slipp på i dag?

Prøv en en skikkelig utbrukt ting først, vakre venn 😘

Renée ❤️

Close

50% Complete

Jeg vil vite mer om Hel og Fri kurset så snart det blir lagt ut