Healingreisen

Et mentorprogram for deg som har smerter, utmattelse, eller kronisk stress. For at du skal ta helsa di og livet ditt tilbake 🌺

Fyll ut skjema for å se om vi er match

Mentorprogrammet HEALINGREISEN er et 4 måneders program med individuell oppfølging - SØKNADSFRIST 15. MARS

Hvor vi fokuserer på viktige områder for din tilfriskning. Jeg gir deg kunnskapen, støtten og verktøyene du trenger for å legge til rette for kroppens selvhelende evner. Og jeg holder deg i hånda hele veien så du slipper å være alene og bli overveldet.

SØK NÅ - FRIST FOR Å SØKE 15. MARS

Smerter, overveldelse og isolasjon?

Lider du av stress, smerter, utmattelse, hodepine, hjernetåke, eller influensalignende verking i kroppen, - som innimellom blusser opp og blir verre - tilsynelatende ut av det blå? Kanskje angst og depresjon i tillegg..

Da vet jeg så godt hvordan du har det, og hvor fortvilende det kan være. Oppå det kommer belastningen ved å ikke bli forstått av leger, samfunnet og de nærmeste. Og sorgen over livet du mistet. Det gir en følelse av utenforskap, isolasjon og håpløshet 🫶🏼

Men det er håp. Jeg har selv gått veien. Fra fibromyalgi, flere tilleggsdiagnoser og fullt overlevelsesmodus - til frisk, sterk og glad - hvor jeg lever mitt eget liv.

La meg veilede deg til raskere og mindre ensom healing enn jeg selv hadde.

 

Dette er ikke en quick fix, men et langsiktig program for at du skal oppnå varig bedring og heale rotårsaken til at du ble syk. Vi legger stein på stein, i riktig rekkefølge, og i riktig tempo for deg. Og sørger for du har det så bra som mulig her og nå, underveis i prosessen. Dette er den hjelpen du ikke får hos legen eller andre behandlere.

Dette er for deg som:

🌺 Leter etter svar på hvordan du kan heale deg selv. Kanskje du har hørt fra legen at det ikke er noe du kan gjøre, men det vil du med rette ikke tro.

🌺 Er frustrert over å ikke få hjelp som monner eller varer, verken hos leger eller andre andre behandlere.

🌺 Er redd for at du aldri skal bli bedre.

🌺 Kanskje du har prøvd medisiner uten hell.

🌺 Har kommet til et punkt hvor du er klar til å ta eierskap over egen helse. (Eller du vil ha et dytt for å komme dit.)

🌺 Er villig til å ta imot hjelp for å oppnå raskere og mindre ensom healing.

🌺 Er villig til å se på underliggende årsaker til kroniske symptomer i kroppen.

Det passer for meg

Hei, jeg er Renée og dette er mine spesialiteter:

✨ 2 yogaterapeutiske utdannelser (MediYoga lærer og terapeut + Maja Thunes yogaterapiskole) + en yogautdannelse som er basert på kjernestyrke og biomekanikk.

✨ God kunnskap om nervesystemet gjennom disse og all erfaring som yogalærer og terapeut gjennom drifting av yogastudio gjennom 7 år. (Samt kontinuerlig forskning på egen kropp.)

✨ Utdannelse som psykodramaterapeut (en psykoterapiform som er basert på grupper, som også kan brukes individuelt - en mer handlingsrettet og ofte mer forløsende form enn vanlig samtaleterapi)

✨ Veien jeg selv har gått fra store ubalanser - blant annet fibromyalgi - til å bli sterk, glad og frisk. Dette ser jeg på som min viktigste erfaring for å hjelpe deg på den samme reisen (velg alltid en mentor som har gått veien selv)

✨ Jobbet med egen healing fra jeg var 12 år.

✨ Summa summarum masse erfaring med endringsprosesser - både egne og andres. Og elsker det.

✨ Stor evne til å møte deg der du er, se hvor skoen trykker og aktivere, motivere og inspirerer deg ved å trykke på de rette knappene.

✨ Stor forståelse av hvordan kropp og sinn henger sammen, gjennom blant annet chakrasystemet. Og evne til å se sammenhenger og blinde flekker som du ikke ser selv. 

I tillegg har jeg en enormt stor verktøykasse - som du får tilgang til - gjennom en portal med over 150 videoer av god kvalitet. Pust, avspenning, meditasjoner, forskjellige typer yoga, og andre videoer for emosjonell healing.

Jeg vet nøyaktig hvilke områder du trenger å jobbe med og hvordan du kan jobbe med disse uten å bli overveldet. Jeg var flere ganger på platåer i min egen healingreise, og kan hjelpe deg så du ikke blir stående fast på din. Gjennom egen healing, utallige mediyogakurs og kunder som har opplevd tilfriskning, andre som har opplevd tilfriskning og lindring gjennom yogaterapi, og senere tilsvarende erfaring gjennom onlinkurset "Hel og fri" - det har ledet meg til dette mentorprogrammet. Nå skal vi gå ennå dypere 💜

Siste sjekkliste før du fyller ut skjema:

Se om dette resonnerer med deg:

🌺 En medisin vil aldri kunne heale dine programmeringer og sår som ligger i rotårsaken til at du har blitt syk i første omgang. For at du virkelig skal heale må du være villig til å se på hele deg. Hele mennesket som du er.

🌺 Skal vedde for at du har vært på utallige legebesøk, sikkert hos flere andre behandlere, og kanskje også prøvd med medikamenter, men uten å bli bedre. Hvis du skal bli bedre, og det er 100 % mulig, så er det opp til deg. For at du skal bli frisk må du være drittlei nok, og du må også ha nok egenkjærlighet til å ta imot den hjelpen du trenger for å finne veien hjem.

🌺 Du kan heller ikke positivt tenke deg ut av sykdommen. Som noen kanskje har fortalt deg. Min erfaring er at det å jobbe med det kognitive alene - bare sørger for at kampen i deg fortsetter - og  holder deg støkk med de samme symptomene.

🌺 Du skal vite at du fortjener å ha det bra. At du fortjener å leve ditt beste liv. Hvordan skal du kunne leve ditt beste liv når helsa skranter. Det er ikke mulig. Helsa di er grunnmuren for hele livet ditt, og spiller inn på alle områder. Hvis helsa di ikke er på plass så er det det første du må ta tak i. Alt annet vil være en kamp når helsa ikke er på plass.

🌺 Det fantastiske er at når du begynner å leve mer autentisk og forløse ditt sovende potensiale - så vil du også bli bevege deg oppover på helseskalaen. Alt henger sammen.

Da er vi allerede godt på vei. Jeg inviterer deg til å fylle ut skjemaet nedenunder, og så vil du høre fra meg om kort tid.

La oss se om vi passer sammen.

Begynn med å fylle ut dette korte spørreskjemaet, så vil du høre fra meg innen kort tid 👇🏼

Ta livet ditt og helsa di tilbake 💫

Pris og betalingsmuligheter

Her får du oversikt over priser og betalingsmuligheter. Oppdeling av beløpet vil være mulig.

Billigst

19 999,-

EN GANG

✅ Tett oppfølging i 4 mnd

✅ Zoom-møte hver 14. dag

✅ Portal med 150 praksiser

✅ Jeg er tilgjengelig når du har spørsmål underveis

✅ Ukentlig check-up

JEG ER KLAR

Del opp i 2

10 555,-

TO DELBETALINGER

✅ Tett oppfølging i 4 mnd

✅ Zoom-møte hver 14. dag

✅ Portal med 150 praksiser

✅ Jeg er tilgjengelig når du har spørsmål underveis

✅ Ukentlig check-up

JEG ER KLAR

Betal månedlig

5 499,-

FIRE DELBETALINGER

✅ Tett oppfølging i 4 mnd

✅ Zoom-møte hver 14. dag

✅ Portal med 150 praksiser

✅ Jeg er tilgjengelig når du har spørsmål underveis

✅ Ukentlig check-up

JEG ER KLAR

4 essensielle nøkler for din healing 🔑

Få denne gratisguiden og se om den resonnerer med deg. Disse viktige nøkler blir ofte oversett. Kanskje den kan inspirere ditt første skritt inn i den positive spiralen.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.