Online yogakurs

Vi tilbyr yogakurs fra det mykeste myke til dynamisk yoga med innlagt intervalltrening.
Bli med og løft din helse, glede og livskraft til en nytt nivå. Denne sesongen starter online og du kan få tilgang til timer nå.

Påmelding full betaling Påmelding 2 delt betaling

Ble med på yoga - nå trenger du det mer enn noen gang 🔮 På grunn av lockdown - starter vi sesongen online 🎥🧘🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

Det blir 4 timer i uka (minimum), i 4 forskjellige yogastiler - du får tilgang på alle timene. Du kan praktisere så mye du vil og når du vil. Vi flytter tilbake til sal når det blir mulig, og vi fullfører også online - så du kan være med uansett hvor du bor.

Timene kommer til å bli sendt live i en Facebook-gruppe. Du får muligheten til å komme med dine spørsmål og ønsker. Alle timene blir liggende der inne hele kursperioden og 2 uker etterpå. I tilfelle du finner din favoritttime så kan du bruke den så mye du vil. Og du kan teste andre yogastiler når du føler for det.

Vi er også mer enn villige til å tilpasse underveis, med for eksempel lengde på økter, sånn at du får akkurat det du ønsker deg og trenger. Noen av livesendingen kan også flyttes til formiddag hvis det er ønsket.

Du betaler for 11 uker og får tilgang i 13. Livesendingene vil gå fra uke 15 - 25.

Sånn vil vi kompensere for at du ikke kan komme til salen:

  • Tilgang til 4 timer (minimum) og 4 yogastiler i stedet for den ene
  • Rimeligere ukespris
  • Tilgang til alle timene i 2 ekstra uker
  • Samfunn og oppfølging i gruppa
  • Mulighet for skredddersydd time etter ditt ønske
  • Ekstra dryss med sporadiske timer eller livesendinger med relevante tema og gong

Core Strength Vinyasa - dynamisk yoga

CSV yoga er en dynamisk yogaform, med fokus på å bevege seg på en sunn og organisk måte, hvor du tar hensyn til nettopp din kropp. Du blir svett, du bygger styrke og fleksibilitet i deilige flytbevegelser, og vi har det kjempegøy! Det vil også bli innlagt HIIT (intervalltrening som ikke belaster)

Tirsdag fra kl 1900 til kl 2030 

MediYoga - myk og terapeutisk yoga

Hvis du kjenner på mye stress og uro i livet ditt, så er MediYoga et fantastisk verktøy for deg. Her får du virkelig ladet batteriene.

Yogaen er forskningsbasert og passer for alle. Vi puster, vi lander i kroppen, og stresser ned. Du vil oppleve velvære og indre ro. Du jobber forebyggende med din helse, og du vil også kunne merke god bedring fra sykdomssymptomer, smerter, angst og depresjon.

Tirsdag fra kl 1715 til kl 1845

Myk Hatha flyt 

Dette er rolige, myke flytbevegelser og også noen statiske øvelser. Du tar de hensyn du trenger underveis. Enkelte partier vil være litt mer dynamisk slik at du får opp pulsen litt opp. Fokus på stressreduksjon, pust, styrking av nervesystemet, mykne, og slippe spenninger.

Mandag fra kl 1800 - 1915 - for alle

YinYoga for bindevevet

Yinyoga er en rolig yogapraksis der vi blir i stillingene over tid, 1-5 minutter. Det er hovedsaklig sittende og liggende øvelser. Yinyoga skaper flyt gjennom kroppens bindevev og energibaner, økt bevegelighet samt mobilisering i ledd og ligamenter. Når vi er i stillingene lenge åpner det for refleksjon, ettertanke og oppmerksomt nærvær. Vi kan lære å se våre handlingsmønstre med nye briller. Vi tillater oss å akseptere der vi er i øyeblikket og lytter dypere til kroppen.

Mandag fra kl 1930 til kl 2100 

Føl deg bedre på 12 minutter 🙌🏼

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.