Hvem spiller egentlig hovedrollen i livet ditt..?

Autentisk liv - online workshop - 13. oktober fra kl 1830 - 2030.

For deg som vil ut av hamsterhjulet, skape rom til DEG i eget liv, og føle deg fri å bare være deg.

DETTE TRENGER JEG

Hvorfor blir vi syke..?

Er du hele tiden i krigen og kjemper mot strømmen, eller flyter du med i det som ER..

 

Autentisk liv workshop - torsdag 13. oktober fra kl 1830 - 2030

Har du to timer å sette av for å få mer flyt, glede og mening inn i livet ditt?

Vi vil snakke om bakgrunnen for at vi havner i kronisk stress og blir syke - og hvordan vi kan komme ut av den negative syklusen. Du får konkrete skritt du kan ta for å begynne å leve med lettet og harmoni - med deg selv og verden.

Passer veldig godt for deg som kjenner på mye stress, er sliten og overveldet. Du som innerst inne vet at det bor mer i deg. Du vil ha mer ut av livet - og trenger hjelp til å komme inn i den positive spiralen.

Workshopen foregår på Zoom sånn at vi kan snakke sammen underveis. Du velger om du vil bli sett og hørt eller om du bare vil lytte.

PÅMELDING

Om Renée

Jeg, Renée, er yogalærer- og terapeut, psykodramaterapeut, gongterapeut, puster, og livsnyter. Tidligere var jeg perfeksjonist og valgvegrer, med fibromyalgi og utmattelse. Uten at jeg var bevisst på det levde jeg for å tilfredsstille alle andre. Det viste seg å være en umulig oppgave, og til slutt traff jeg også veggen. Lang historie kort så lever jeg nå et liv med nærmest nulltoleranse for stress, fylt av letthet, glede og livskraft. Jeg vil hjelpe og inspirere deg til helhetlig helse og til å være hele ditt herlige, unike selv. Fordi det har sunket dypt inn i meg at det nettopp er det at vi prøver å leve noen andre sitt liv og passe inn i "malen" - som gir oss kronisk stress og gjør oss syke. Jeg driver nå Forandringsrommet online, med YogaUniverset som er en online yogaportal, samt andre onlinekurs, workshops og kommende mentorprogram.

 

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.