Vær et sjøgress

Uncategorized Jun 26, 2021

«Vær et sjøgress»

Min første blogg kommer til deg fra: Meg sittende i bakgården en solskinnslørdag etter endelig å ha fått bakgården min tilbake etter nesten 2 uker med måkeokkupasjon ☀️

Jeg hører pipene fra måkebarna på «den andre siden» 😁

〰️♾〰️♾〰️

«Vær som et sjøgress» sa en behandler til meg nylig. Bølge med, bli fraktet hit og dit.
Ja.. og nei, hva når bølgene er «feil»?
Kan bølgene være feil?
Og hva er bølgene?

Vi snakket om det å ha en måkefamilie i bakgården m.m... Å velge å fokusere på hvor teit det er å ikke få nyte deilige sommerdager og HIITE på gresset i bakgården i fred og ro.. eller være som et sjøgress...

Og hvorfor er ikke det det samme som å bli kontrollert av ytre omstendigheter? Å bølge med som et sjøgress...

En forskjell er i all fall:

Når du blir kontrollert av ytre omstendigheter er du ikke i alignment. Du er ikke i senter. Du er ikke på plass i deg selv. Du reagerer i stedet for å agere.Når du er som et sjøgress er du i perfekt alignment - du tar det livet bringer - og bølger deg smidig hit og dit. Smilende. Du er i deg og du har det bra. Så hva hvis vi ser på bølgene som universet og at det er du, sjøgresset, som egentlig lager bølgene..? 🤔

Har du hørt at det du får tilbake er det du sender ut?

Den vibrasjonen du vibrerer på tiltrekker seg - du tiltrekker deg - det som vibrerer på samme vibrasjon.

Det betyr at den eneste jobben din er å ha det bra. Å gjøre det du kan for å høyne din vibrasjon og klatre oppover den emosjonelle skalaen.

Og ja, du må begynne der du er. Skritt for skritt. Du kommer ikke rett fra deppa til bliss (det kan faktisk også skje men ofte ikke). Men du kommer fra deppa til sint. Det er ganske lett, og sint er faktisk en høyere vibrasjon enn deppa. Skjønner du?

Når du høyner din vibrasjon vil du tiltrekke deg mennesker og handlinger som også er på en høyere vibrasjon. Da skaper du de bølgene du ønsker deg.

Det betyr at hvis bølgene er «feil» så er det vi; sjøgressene - som må endre oss.

Den raskeste måten å klatre oppover den emosjonelle skalaen er takknemlighet. Du må sette pris på det som er akkurat nå. For eksempel hvis du ønsker deg en ny jobb så send mange takknemlighetstanker til den jobben du allerede har. Finn det gode.

Her om kvelden satt jeg meg ned og sendte takknemlighet til måkene: Jeg setter sånn pris på hvordan dere passer på og beskytter barna deres. Og hvordan dere holder sammen som par, og viser lojalitet for hverandre, hjelper hverandre med å finne mat. Det setter jeg stor pris på å få være vitne til. Og de små dunete nøstene får meg til å smile med sine raske ben og små hopp når de så vidt har begynt å øve på å fly. Dere er vakre å se på der dere sitter som små gallionsfigurer oppe på rekkverket. Takk for alt dere viser meg.

(Når jeg først var i den flyten så var det mye å sette pris på. Det vil du også merke. Takknemlighet avler takknemlighet som avler glede som avler takknemlighet som avler glede. Ja, du skjønner.)

Og morgenen etter hadde måkeungene flyttet seg over i gården til naboen 🙌🏼😂😜😇

Når du er et sjøgress så er du i kraften din. Når du klatrer på den emosjonelle skalaen så tar du tilbake kraften din (hvis du hadde mistet den) eller du blomstrer mer og mer. Da har du det bra og da sprer du også det gode ut i verden, og hjelper alle rundt deg.

Alle vinner på det.

Alt starter med mitt favorittord/tema: E G E N K J Æ R L I G H E T ❤️

Din relasjon til deg selv er det som setter standarden for din relasjon til alle andre og alt annet. Yess❣️You better believe it❣️

Hvordan skal du være i kraften din i dag?

Det finnes utallige gode praksiser for å ta deg dit: Yoga, meditasjoner, egenterapi og egen coaching. For meg går det ikke en dag uten. Etter hvert har mange av mine praksiser blitt så integrert at de har blitt automatisert. Derfor er det mye lettere for meg å ha det bra nå, enn det var for 10 år siden og for 5 år siden, og for 1 år siden. Faktisk så blir det lettere og lettere jo mer vi trener.

Så når min behandler (jeg mener ikke å være kryptisk, hun jobber med vibrasjoner) sier «vær som et sjøgress».

Da kjenner jeg med det samme at motstanden slipper og smilet kommer. Der var løsningen og det er jo så enkelt. Enkelt og vanskelig. I know ❤️

All lykke 🌼🌸🎵🎶🙏🏼🐝🦋

 

Sommerklem, Renée 😘

Close

50% Complete

Jeg vil vite mer om Hel og Fri kurset så snart det blir lagt ut