Healingreisen

Et mentorprogram for deg som har smerter, utmattelse, eller kronisk stress. For at du skal ta helsa di og livet ditt tilbake 🌺

Fyll ut skjema for å se om vi er match

Mentorprogrammet HEALINGREISEN er et 4 måneders program med individuell oppfølging

Hvor vi fokuserer på viktige områder for din tilfriskning. Jeg gir deg kunnskapen, støtten og verktøyene du trenger for å legge til rette for kroppens selvhelende evner. Og jeg holder deg i hånda hele veien så du slipper å være alene og bli overveldet. Tidligste oppstart uke 4.

Smerter, overveldelse og isolasjon?

Lider du av anspenthet, smerter, utmattelse, hodepine, hjernetåke, influensaverking i kroppen, - som innimellom blusser opp og blir akutt verre - tilsynelatende ut av det blå? Kanskje angst og depresjon i tillegg..

Da vet jeg så godt hvordan du har det, og hvor fortvilende det kan være. Oppå det kommer belastningen ved å ikke bli forstått av leger, samfunnet og de nærmeste. Og sorgen over livet du mistet. Det kan gi en følelse av utenforskap, isolasjon og håpløshet 🫶🏼

Men det er håp. Jeg har selv gått veien. Fra fibromyalgi, flere tilleggsdiagnoser og fullt overlevelsesmodus - til frisk, sterk og glad - hvor jeg lever mitt eget liv.

 

Dette er ikke en quick fix, men et langsiktig program for at du skal oppnå varig bedring og heale rotårsaken til at du ble syk. Vi legger stein på stein, i riktig rekkefølge, og i riktig tempo for deg. Dette er den hjelpen du ikke får hos legen.

Noen av fokusområdene vil være rent praktiske - som bevegelse og kosthold. Andre vil gå mye dypere - som emosjonell healing, nervesystem, energibalanse, grenser, trossystemer, programmeringer, verdier osv. Du må være dritt lei av å ha det sånn som du har det, og villig til å investere emosjonelt og finansielt over minimum 4 måneder, for din tilfriskning.

La oss se om vi passer sammen.

Begynn med å fylle ut dette korte spørreskjemaet, så vil du høre fra meg innen kort tid 👇🏼

Ta livet ditt og helsa di tilbake 💫

4 essensielle nøkler for din healing 🔑

Få denne gratisguiden og se om den resonnerer med deg. Disse viktige nøkler blir ofte oversett. Kanskje den kan inspirere ditt første skritt inn i den positive spiralen.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.