MediYoga

Hvis du kjenner på mye stress og uro i livet ditt, så er MediYoga et fantastisk verktøy for deg. Du (vi alle) trenger egentid i alle fall en gang i uka, hvor du kan logge av fra alt der ute og lade batteriene ❤️

MediYoga - Medisinsk Yoga -

Er en terapeutisk yogaform som skaper balanse i kropp og sinn.

Blant flere dokumenterte virkinger av MediYoga kan nevnes, bedre søvnkvalitet, lavere blodtrykk, balansering av stoffskifte, bedring av muskel- og skjelettlidelser, lindring av stressrelaterte plager og psykiske utfordringer.

Praksis av MediYoga påvirker kroppen og dens indre organer på mange forskjellige måter. Den skaper fleksible og utholdende muskler, påvirker fordøyelsen og hormonbalansen, gir et sterkere og mer utholdent nervesystem, bringer høyre og venstre hjernehalvdel i balanse og forbedrer søvnvanene – for å nevne noe.

På matta får du muligheten til å kjenne på indre ro og du blir kjent med teknikker som du kan ta med deg ut i livet.

I Forandringsrommet praktiserer vi MediYoga med alle 5 elementene - slik det er ment å være - og slik det forskningsmessig gir de aller beste resultatene. De fem elementene er: Øvelser/bevegelse, pust, fokus, mantra og meditasjon.

Øvelsene tilpasses dine muligheter og din kapasitet, og utføres rolig og med innlevelse. Pusten er det helt sentrale elementet som kan påvirke direkte hvordan vi føler oss og som kan skape fysisk, mental og emosjonell harmoni i oss. MediYoga passer for alle. Du kan gjøre øvelsene sittende på en stol hvis noe hindrer deg i å sitte på matta.

MediYoga ble utviklet i Sverige av yogalærer og yogaterapeut Göran Boll i 1996, og har siden vært mye brukt som et rehabiliteringsverktøy i Sverige.  MediYoga har blant annet vist seg å være den mest kostnadseffektive metoden mot ryggsmerter. Både friske og syke har imidlertid stor glede og effekt av MediYoga.

MediYoga er nå veletablert i Sverige på sykehus og helseinstitusjoner, og er hurtig voksende i Norge både i den offentlige helsetjenesten og i yogastudioer.

Ubegrenset med yoga online i YogaUniverset. 10 dagers gratis prøvetid ☮️☯️

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.