Core Strength Vinyasa

Kurs i CSV Yoga - fra uke 1 - til og med uke 12 - 11 ganger
CSV Yoga er en dynamisk yogaform med fokus på å bevege seg på en sunn og organisk måte, hvor du tar hensyn til din kropp. Du blir svett og du bygger stryke og fleksibilitet i deilige flytbevegelser. Perfekt for deg som ikke liker så godt å trene på treningsstudio, men ønsker å bli skikkelig kjernesterk 💪🏼

LES MER OM CSV YOGA

CSV for nybegynnere ++ torsdager kl 1730 - 1845

På disse timene vil du bygge styrke og fleksibilitet. Du vil lære å bevege deg på en sunn måte for å bygge styrke i kjernen og for å unngå belastning på ledd og bindevev. Vi tar hensyn til kroppens biomekanikk og anatomi når vi beveger oss. Vi jobber med fysiske øvelser, pust, avspenning og litt meditasjon. Kurset gir grundig innføring i CSV Yoga og du får en god treningsøkt her, uansett hvilket nivå du er på.

PÅMELDING PÅMELDING - 2 avdrag

CSV for øvede - tirsdager kl 1900 - 2030 

For deg som har gått ett eller flere kurs i CSV Yoga. Vi fortsetter å bygge styrke og fleksibilitet, vi jobber med pust og kjernemuskulatur, samtidig som vi fordyper oss, og utfordrer litt mer på styrke og i enkelte asanas. Det blir en organisk prosess basert på hvor gruppa er.

PÅMELDING - full betaling PÅMELDING - 2 avdrag

Føl deg bedre på 12 minutter 🙌🏼

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.