MediYoga

Kurs med oppstart i uke 1 - 11 ganger til og med uke 12.

Stressreduserende, rehabiliterende, forebyggende, livsforsterkende, ren deilighet og en livsnødvendig praksis i denne tiden ❤️

LES MER OM MEDISINSK YOGA

Kurs for alle - 75 min -
fredager fra kl 1030 - 1145

Det mest grunnleggende kurset. Her får du grundige instruksjoner i øvelsene og du lærer deg den yogiske pusten. Det er ikke noe i veien for å gå flere kurs "for alle". Dette kurset har det du trenger av stressreduksjon og helsebringende effekt.

PÅMELDING PÅMELDING - 2 avdrag

En litt lengre time - 90 min -
tirsdager fra kl 1715 - 1845

Kurs for nybegynnere og øvede. Her kan du gå om du er helt nybegynner og også om du har gått noen kurs fra før. For deg som ønsker lengre yogaprogram, litt større utfordringer, og som ønsker å gå dypere i din praksis. Kurset vil være preget av mer ro og mindre instruksjon i de mest grunnleggende øvelsene.

PÅMELDING PÅMELDING - 2 avdrag

Drop-in MediYoga - for alle - hver fredag kl 1030 - 1145 (ikke i skoleferier)

En myk og terapeutisk time som passer for alle. Fokus på pust og stressreduksjon. For deg som vil lande i kroppen før helgen. Det går også an å sitte på stol hvis du har utfordringer med å sitte på matte. 

Merk at du helst tar med egen matte eller et stort laken til å dekke vår matte. Kr 270,- inkludert koronatillegg.

Føl deg bedre på 12 minutter 🙌🏼

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.