MediYoga for indre ro

Kurs med oppstart i uke 44 - 7 eller 8 ganger frem mot jul.

Lenger du etter indre ro og en kropp som er god å bo i? Les videre! MediYoga er en livsnødvendig praksis i dagens samfunn - stressreduserende, rehabiliterende, forebyggende, livsforsterkende, og ren deilighet 💗

LES MER OM MEDISINSK YOGA

«Når jeg er på MediYoga timer med Renée møter jeg en yogalærer som ser den enkelte, tar hensyn hvis det er spesielle behov, inkluderer og skaper en ro og trygghet. Det føles også så godt å få komme akkurat som man er, alt er greit. Hun har mye kunnskap og erfaring og deler gjerne tips og triks. Å komme til Forandringsrommet gir alltid en god følelse i kroppen og det føles ofte lettere i hele meg når jeg er ferdig med en time der.»

Grete

Kurs 75 min - for alle
tirsdager fra kl 1730 - 1845

I denne timen bruker vi stort sett de grunnleggende programmene i MediYoga. Her får du grundige instruksjoner i øvelsene og du lærer deg den yogiske pusten. Dette kurset har det du trenger av stressreduksjon og helsebringende effekt. Potensiell bedring av rygg, smerter, søvn, blodtrykk og andre symptomer på ubalanse. Skap deg en bedre hverdag med MediYoga. Forskning og erfaring viser at dette vil bedre din livskvalitet 💗 P.S Kurset passer for deg hvis du har pust. Alle øvelse kan tilpasses og du kan sitte på stol hvis det er vanskelig å sitte på matte.

PÅMELDING

Kurs 90 min -
fredager fra kl 1000 - 1130

En nydelig stund i vårt velværerom. Du lander, du slipper, du puster, og du går inn i helgen som et friere menneske. Kanskje du har erfaring med MediYoga fra før, eller du ønsker ennå mer ro. Her har vi lengre yogaprogram, noen øvelser er litt mer utfordrende, og du kan gå dypere i din praksis. Denne timen gir maksimal stressreduksjon, og alle timene avsluttes med en god, lang hvile og meditasjon. Hvis du er i hamsterhjulet, og du aldri har tid til deg, så er dette timen du skal velge 💗 Forskning og erfaring viser at dette vil bedre din livskvalitet. 

PÅMELDING

"Jeg hadde noen tøffe utfordringer i livet: Jeg mistet en god jobb, hadde samlivsbrudd og en nær ble alvorlig syk. Alt dette på 3 mnd. Jeg tenkte dette ble mye, og ville søke på nettet om alternative behandlinger mot sorg. Jeg hadde også oppi dette smerter i skulder/arm som jeg hadde prøvd å pleie hos fysio og kiropraktor, uten hell. Yoga kom tydelig frem, som noe som kunne hjelpe. Allerede etter første kurs på Forandringsrommet var jeg på ett mye bedre «sted». Jeg er mye mer tilstede i mitt eget liv. Jeg lever nå. Stress er redusert til omtrent null. Smerter i skulder/arm er borte."

Lars

Føl deg bedre på 12 minutter 🙌🏼

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.