Core Strength Vinyasa

Kurs fra uke 44 og 7 eller 8 ganger frem mot jul.
Perfekt for deg som ønsker å bli skikkelig kjernesterk 💪🏼 Det blir viktigere og viktigere jo eldre vi blir!
CSV Yoga er en dynamisk yogaform med fokus på å bevege seg på en sunn og organisk måte, hvor du tar hensyn til din kropp. Du blir svett og du bygger stryke og fleksibilitet i deilige flytbevegelser. 

LES MER OM CSV YOGA

"Jeg har kronisk migrene og fibromyalgi. Og jeg blir like overrasket hver gang jeg er på Core Strength Vinyasa yoga med Renée, for jeg føler meg alltid bedre etterpå. Er kroppen vond, eller migrenen er litt dritt, blir jeg alltid bedre. Er energien lav, kan jeg regne med påfyll. Er humøret labert, kan jeg regne med å få renset ut gørra og gå smilende hjem. Denne yogaen er for alle, men den kan gjøre så mye mer enn bare å styrke kroppen. Tusen takk for at du er du og at du har så fantastisk yoga."

Karoline V.

CSV for nybegynnere ++ torsdager kl 1800 - 1915 

Du vil lære å bevege deg på en sunn måte for å bygge styrke i kjernen og for å unngå belastning på ledd og bindevev. Vi tar hensyn til kroppens biomekanikk og anatomi når vi beveger oss. Vi jobber med fysiske øvelser, pust, avspenning og litt meditasjon. Kurset gir grundig innføring i CSV Yoga og du får en god treningsøkt her, uansett hvilket nivå du er på.

PÅMELDING

CSV for øvede - tirsdager kl 1900 - 2030

For deg som har gått ett eller flere kurs i CSV Yoga. Vi fortsetter å bygge styrke og fleksibilitet, vi jobber med pust og kjernemuskulatur, samtidig som vi fordyper oss, og utfordrer litt mer på styrke og i enkelte asanas. Det blir en organisk prosess basert på hvor gruppa er.

PÅMELDING

Egenkjærlighet til deg

25 minutter med godgjøring og balansering av hjertechakra rett i innboksen din. Core Strength Style åffkårs ✨

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.