Et rent velvære-studio midt i smørøyet 👌

Bli med og løft din helse, glede og livskraft til en nytt nivå.
Med ett dynamisk og ett mykere kurs hver dag mandag til torsdag - 5 yogastiler - og mulighet til å flekse mellom timer - finner du garantert ditt kurs 🙌🏼 
Begrenset antall plasser pga smittevern, så ikke vent 🙏🏼

TIMEPLAN FRA JANUAR 2021

Meld deg på nå og få tilgang online med det samme! Oppstart av saltimer/livesendingerer utsatt til uke 3

Hvordan gjør du dagene dine gode?

Yoga er synonymt med egenkjærlighet og det å ivareta seg selv ❤️

Gå inn i det nye året som en sunnere, mindre stresset, sterkere og gladere utgave av deg selv. Finn kontakten innover, og la oss dele gyldne øyeblikkk på matta. (Hvis vi må holde stengt enkelte uker får du tilgang på ennå mer yoga online.)

Yoga har grepet inn livene til oss yogadamene i Forandringsrommet. Derfor syns vi det er så fantastisk å få dele yogagaven med deg. 

Vi tilbyr yoga fra det mykeste myke til dynamisk og styrkebyggende yoga. Bli kjent med yogastilene og Arlen, Camilla Augusta og meg nedover på siden her og finn det kurset som passer best for deg akkurat nå 🙏🏼

Vit dette først👇🏼

✅ Du velger

Hvis vi må stenge salen pga korona, vil du ha 3 valg:

1. Du blir med online, og får tilgang på mange flere timer enn det kurset du går på i en Facebook-gruppe.

2. Du kan få pengene dine igjen for gjeldene timer hvis kurset må avbrytes. 

3. Ha timene til gode til gjenåpning.

✅ Du er trygg

Vi gjør vårt aller beste for at du skal være trygg hos oss. Smittevern blir ivaretatt. Du trenger i prinsippet ikke å ta på noe annet enn din egen matte. Vi anbefaler deg å investere i egen matte. Ta kontakt hvis du vil kjøpe eller hvis du vil låne for perioden.

Alle håndtak og andre kontaktflater blir desinfisert 2 ganger hver dag. Du må bli hjemme hvis du er syk.

✅ Du kan flekse

Du kan bytte mellom alle kurs fra uke til uke ved behov - med forbehold om at det er plass på ønsket time. Du kan også fritt ta igjen tapte timer innenfor kursperioden. 

Merk at det nå er begrenset antall plasser på kurs på grunn av smittevern. Det er derfor lurt å sikre plassen på ditt favorittkurs nå.

Da vet du det 🙌🏼 Nå kan du gå videre og finne din yogastil og ditt kurs under her 👇🏼 Er du i tvil om hva som passer best for deg så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt 😘 Vil du yoge mer enn ett kurs? 50% rabatt på kurs nr 2. Husk å be om rabattkode FØR påmelding‼️

Utfyllende om spesielle vilkår for sesongens kurs - for at du skal være trygg

Core Strength Vinyasa - dynamisk yoga 💪🏼

CSV yoga er en dynamisk yogaform, med fokus på å bevege seg på en sunn og organisk måte, og bygge styrke i kjernen. Du blir svett, du bygger styrke og fleksibilitet i deilige flytbevegelser, og vi har det kjempegøy!

Tirsdag fra kl 1900 til kl 2030 - øvede
Torsdag fra kl 1730 - 1845 - nybegynnere ++

Les mer om kurs i CSV Yoga

MediYoga - myk, terapeutisk og livsnødvendig yoga ☮️

Hvis du kjenner på mye stress og uro i livet ditt, så er MediYoga til stor hjelp. Du trenger egentid i alle fall en gang i uka, hvor du kan logge av fra alt der ute og lade batteriene.

Yogaen er forskningsbasert og passer for alle. Vi puster, og vi lander i kroppen. Du vil oppleve velvære og indre ro. Samtidig jobber du forebyggende med din helse, og du vil kunne merke god bedring fra sykdomssymptomer, smerter, angst og depresjon.

Tirsdag fra kl 1715 til kl 1845 - nybegynner/øvet 
Fredag fra kl 1030 - 1145 - for alle 

Les mer om kurs i MediYoga

Myk Hatha flyt 👌

Dette er rolige, myke flytbevegelser og også noen statiske øvelser. Du tar de hensyn du trenger underveis. Enkelte partier vil være litt mer dynamisk slik at du får pulsen litt opp. Fokus også på stressreduksjon, mindfullness, pust, og styrking av nervesystemet - som også kan hjelpe deg å dempe angst og uro.

Torsdag fra kl 1900 - 2015 - for alle

Les mer om kurs i myk Hatha flyt

Kundaliniyoga 🐍

Kundaliniyoga sies å være den dypest transformerende yogastilen, og yogaen for økt bevissthet. Du kjenner virkelig energien som øvelsene skaper i kroppen 🙌🏼 Dette er også den yogaen som MediYoga er bygget på. Timene vil inneholde øvelser, pust, mantra og meditasjon.

Onsdag fra kl 1845 - 2015 - Kundaliniyoga - for alle

Les mer om kurs i Kundaliniyoga

YinYoga for bindevevet 🌍

Yinyoga er en rolig yogapraksis der vi blir i stillingene over tid, 1-5 minutter. Det er hovedsaklig sittende og liggende øvelser. Yinyoga skaper flyt gjennom kroppens bindevev og energibaner, økt bevegelighet samt mobilisering i ledd og ligamenter. Når vi er i stillingene lenge åpner det for refleksjon, ettertanke og oppmerksomt nærvær. Vi kan lære å se våre handlingsmønstre med nye briller. Vi tillater oss å akseptere der vi er i øyeblikket og lytter dypere til kroppen.

Mandag fra kl 1930 til kl 2100 - for alle

Les mer om kurs i YinYoga

Ubegrenset med yoga i Yogauniverset for å supplere ditt kurs❣️

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.