Sentralt i Møllebyen

Jeg tilbyr yogakurs fra det mykeste myke til dynamisk yoga med innlagt intervalltrening.
Bli med og løft din helse, glede og livskraft til en nytt nivå.

TIMEPLAN HØST 2019

For meg er det yoga. Det blir synonymt med egenkjærlighet og det å ivareta seg selv. Yoga gir meg styrke, balanse, masse glede og velvære, og har grepet inn i livet mitt på alle plan. Det er derfor jeg syns det er så fantastisk å få dele dette med deg. Blir du med?

Jeg tilbyr 3 forskjellige yogastiler i Forandringsrommet. Fra det mykeste myke til dynamisk yoga og noen timer med innlagt intervalltrening også. Arlen har nå også timer på mandager. KundaDance (kjempegøy - må prøves!) og klassisk Kundaliniyoga. Ta kontakt hvis du lurer på hvilket kurs som passer best for deg.

Core Strength Vinyasa - dynamisk yoga

CSV yoga er en dynamisk yogaform, med fokus på å bevege seg på en sunn og organisk måte, hvor du tar hensyn til nettopp din kropp. Du blir svett, du bygger styrke og fleksibilitet i deilige flytbevegelser, og vi har det kjempegøy!

Tirsdag fra kl 1900 til kl 2030 - nivå 2/3
Torsdag fra kl 1800 til kl 1915 - nivå 1/2
Torsdag fra kl 1930 til kl 2030 - for alle (Yoga m/HIIT)

Les mer om kurs i CSV Yoga

MediYoga - myk, terapeutisk yoga

Hvis du kjenner på mye stress og uro i livet ditt, så er MediYoga et fantastisk verktøy for deg. Du trenger egentid i alle fall en gang i uka, hvor du kan logge av fra alt der ute og lade batteriene.

Yogaen er forskningsbasert og passer for alle. Vi puster, vi lander i kroppen, og stresser ned. Du vil oppleve velvære og indre ro. Du jobber forebyggende med din helse, og du vil også kunne merke god bedring fra sykdomssymptomer, smerter, angst og depresjon.

Tirsdag fra kl 1715 til kl 1845 - nybegynner/øvet 
Fredag fra kl 1100 - 1215 - for alle 

Les mer om kurs i MediYoga

Myk Hatha flyt + kurs for ungdommer

Dette er rolige, myke flytbevegelser og også noen statiske øvelser. Du tar de hensyn du trenger underveis. Enkelte partier vil være litt mer dynamisk slik at du blir svett og får opp pulsen litt. Kurset på onsdag ettermiddag vil være ispedd litt mindfulness og spesielt rettet mot stress- og angstproblematikk.

Onsdag fra kl 1100 til kl 1215 - for alle
Onsdag fra kl 1730 til kl 1845 - mot stress og angst
Torsdag fra kl 1700 til kl 1745 - for ungdommer - 12 - 18 år

Les mer om kurs i myk Hatha flyt

KundaDance og Kundaliniyoga med Arlen

KundaDance gir deg et dopamin-kick av de sjeldne. En morsom og kreativ dans som gir deg en oppløftende følelse i kropp og sinn.

Kundaliniyoga sies å være den dypest transformerende yogastilen, og er den yogaen som MediYoga er bygget på. Timene vil inneholde øvelser, pust, mantra og meditasjon.

Mandag fra kl 1730 til kl 1845 - KundaDance - for alle
Mandag fra kl 1900 til kl 2030 - Kundaliniyoga - for alle

Les mer om KundaDance og Kundaliniyoga

Kom hjem til deg selv og spill hovedrollen i eget liv!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.