Jobb én til én med meg

Har du vonde erfaringer og opplevelser du trenger å bearbeide? Står du i noe du trenger hjelp til å navigere i? Er du klar for å gå dypere i din tilfriskning og helning og leve med mer autentisitet og glede? Føler deg utilfreds og vet ikke helt hvordan du skal komme videre? En drøm i sikte.. Jeg møter deg der du er 🌺

Yogaterapi - samtale med foreskrevet yoga 

For deg som vil finne lindring i stress, overveldelse, smerter og ubalanser, hjelp til å navigere i transformasjonen/situasjonen du står i akkurat nå, eller forløse gamle programmeringer og trosmønstre for å huske hvem du egentlig er. Vi møtes online (på Zoom), eventuelt telefon, eller til walk & talk på Jeløy.  Jeg er i hovedsak åpen for avtaler på tirsdager og torsdager mellom klokken 0930 og 1700, unntaksvis andre tider. Hvis du er avhengig av tider utenom disse så send meg en forespørsel på epost før du kjøper din time/pakke.

BOOKING - en time BOOKING - 4 timer

Samtaleterapi m/handling

For deg som trenger noen å prate med, har vonde erfaringer du vil bearbeide, står i, eller er klar til å gå inn i endringsprosess og ekspansjon. Hjertesorg eller usikker tilknytning? Eller du vil finne lindring for stress, overveldelse, smerter og ubalanser, eller forløse gamle programmeringer og trosmønstre for å huske hvem du egentlig er. Vi møtes online (på Zoom), eventuelt telefon, eller til walk & talk på Jeløy. Jeg er i hovedsak åpen for avtaler på tirsdager og torsdager mellom klokken 0930 og 1700, unntaksvis andre tider. Hvis du er avhengig av tider utenom disse så send meg en forespørsel på epost før du kjøper din time/pakke.

BOOKING - en time BOOKING - 4 timer

Stress- og livsstilsmentoring 

Vil du finne veien ut av slitenhet, smerter, stress, overveIdelse, meningsløshet, utilfredshet, og/eller usunne vaner - som du innerst inne er dritt lei av, du vet bare ikke helt hvor og hvordan du skal begynne?

Vi definerer ditt mål/delmål, og jeg hjelper deg skritt for skritt på veien - for å komme dit du vil.

Våre samtaler vil gi deg mer klarhet, gi motivasjon, og forståelsen av hva du kan gjøre for å få det bedre - uten å bli overveldet sånn at du gir opp. Jeg logger meg på der du er, med min evne til å se både detaljene og det stor bildet. Vi har fokus på din mentale og emosjonelle tilstand, og jeg tilbyr konkrete øvelser og oppgaver, og bruker også her hele min verktøykasse, med yoga, pust, meditasjon, og aksjonsmetodikk - og tar i bruk de metodene du trenger.

BOOKING - en time BOOKING - 4 timer

Hva skiller terapi fra mentoring? Hvilken skal du velge?

Når vi jobber terapeutisk kan vi gå dypt inn i materien for å skape en følelsforløsning. Vi kan også gå bakover i tid og se på hva som har forårsaket dine programmeringer og måter å operere på i verden. Den bevisstheten kan skape en stor rens og gi fred i sinnet. Du vil lettere tilgi deg selv og andre. Fordi du forstår at dine mønstre ikke er din feil - men en følge av hva du har opplevd i livet. Mange av måtene vi opererer på som voksne - er en videreføring av våre to første leveår. Typiske temaer du vil jobbe terapeutisk med er dype endringsprosesser, utbrenthet som går utover daglig stress, tilknytningsmønstre, medavhengighet, utfordringer i relasjoner, sorg, bearbeide traumer, eksistensiell smerte, sjelens mørke natt, angst og depresjon. 

Når vi jobber i yogaterapien er det ikke dermed sagt at vi går inn i alle disse tingene, men vi har muligheten til å følge det som naturlig kommer opp, når jeg som yogaterapeut "leser" blokkeringene som har satt seg i din kropp. Yogaterapien passer best for deg som har utgangspunkt i utfordringer/symptomer som har manifestert seg i kroppen. Og kanskje mindre bevissthet om hvordan dette henger sammen med din emosjonelle kropp og tidligere erfaringer i livet. Jeg vil "foreskrive" visse øvelser og/eller yogaprogram/pust/meditasjon som du tar inn i hverdagen. Vi jobber fra koppen og innover i sjelen.

Samtaleterapien passer best hvis du i utgangspuktet har mest fokus på det emosjonelle. Vi bruker mest tid til å samtale, og jeg vil alltid ta inn enkelte teknikker for å lande i kroppen og roe nervesystemet, rett og slett fordi vi er hele mennesker som henger uløselig sammen, og et rolig nervesystem og jording i kroppen vil øke din healingkapasitet betraktelig. 

Ved mentoring kan vi også ha fokus på din mentale og emosjonelle tilstand - men vi vil ikke gå bakover i tid og se på årsaker - men heller ha fokus på et konkret mål - (som vi kan definere sammen) og skrittene du tar for å bevege deg mot målet. 

Stress- og livsstilsmentoring passer for deg som vil stable en god vane oppå en annen og se hvilke fantastiske resultater det gir over tid. Hvis du kjenner på mye stress, er i hamsterhjulet, føler utilfredshet der du er, kjenner på uhelse og energiløshet. Og du nå er klar for å skape mer helse, glede, indre ro og få mer klarhet i dine valg og prioriteringer - da passer dette for deg. Kanskje du allerede har et mål i sikte, som for eksempel gå ned i vekt, trene mer, få mer energi, mindre smerter, bedre søvn - eller vi kan definere dette målet sammen. Så hjelper jeg deg å brekke det ned i små skritt sånn at du ikke blir overveldet og gir opp - og holder deg i hånda et stykke på veien.

Uansett hva du velger vil jeg bruke alle mine teknikker og erfaringer og ta frem det om passer best der du er. Les mer om mine formelle utdannelser lenger ned. 

Min oppfordring til deg: Ikke vent med å få det bedre. Det er nå du lever. Hvis du ikke fant noe som resonnerte her, finn en annen terapeut eller mentor. Det finnes utallige tilbud der ute, og det er alltid hjelp å få.

Min bakgrunn som terapeut

Terapireisen for meg begynte med en 5årig utdannelse som psykodramaterapeut ved MorenoInstituttet. En form for psykoterapi som går mer direkte til kjernen enn tradisjonell samtaleterapi.

I tillegg har jeg 3 forskjellige yogalærer-utdannelser, hvor av to av dem er terapeutiske, og den siste er med fokus på kjernestyrke, anatomi og biomekanikk: Først ble det kjerneyoga med Sadie Nardini i NYC. Deretter 2 årig utdannelse til lærer og terapeut i Medisinsk Yoga med Elisabeth Engqvist. Dette supplerte jeg med nok en yogaterapiutdannelse med Maja Thune - som har mer fokus på psykiske utfordringer enn MediYoga.

Jeg har drevet fyisk yogastudio med gruppetimer og én til én terapi i 7 år, og har nå jobbet noen år online. Er også gongterapeut og lydhealer. 

Jeg er levende opptatt av sammenhengen mellom kropp og sjel - som ufravikelig henger sammen. Og mitt aller beste redskap er at jeg selv har vært på en healingreise gjennom 15 år hvor jeg har blitt frisk fra utbrenthet, fibromyalgi og andre ubalanser - gjennom gode praksiser, egenkjærlighet og det å leve et mer autentisk og gledesfylt liv.

Stjerne i eget liv

Vil du bli bedre kjent med meg først? Få denne gratisguiden og se om den resonnerer med deg. 3 enkle steg mot å leve det livet du innerst inne ønsker deg. Dette kan gi deg en piff til å finne gleden og inspirasjonen i livet ditt.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.